Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Grupa „Cacophonics" svin astoto dzimšanas dienu

Elīna Korne, 22.11.2010. 17:39

Piektdien, 26. novembrī, no plkst. 22:00 LMA Studentu klubā „Cacophonics" atzīmēs grupas 8. dzimšanas dienu, pasākumā uzstāsies arī grupas „AK69", „In the box", „Zoltan", „Seat Free" un „Almost", bet par dejām rūpēsies DJ MZ.
Grupa „Cacophonics" svin astoto dzimšanas dienu

Šis gads grupai "Cacophonics" ir bijis ļoti darbīgs – pērnā gada nogalē publicēts pirmais "Cacophonics" videoklips, un 2010. gads aizvadīts, aktīvi uzstājoties dažādos festivālos un klubos, ieskaitot ļoti veiksmīgu turneju Krievijā, kā arī atsevišķus koncertus Lietuvā un Igaunijā. Nospēlēto koncertu skaits kopumā sasniedzis jau divus simtus. Nupat "Cacophonics" ir pabeigusi darbu pie sava jaunā minialbuma, kas ir pirmais ieraksts pēc 2008. gada, un to jau decembra sākumā būs iespējams lejupielādēt, kā vienmēr, bez maksas grupas Draugiem.lv profilā – www.draugiem.lv/cacophonics.

Šajā piektdienas vakarā uz Studentu kluba skatuves kāps arī „Cacophonics" draugu grupas – „AK69", „In the box", „Zoltan", „Seat Free" un „Almost".

Ieeja klubā no plkst. 22:00, skatuve no plkst. 23:00
Ieejas maksa: 2,00 Ls, taču ievērojot dresscode (ūsas un/vai kleita) – 1,00 Ls

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV