Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Salacgrīvas kultūras namā notiks elektroniskās deju mūzikas pasākums „Partyplanet"

Da White (Synthesis Crew), 23.11.2010. 10:08

27. novembrī Salacgrīvas Kultūras namā jau astoto reizi notiks, iespējams, pieprasītākais elektroniskās deju mūzikas pasākums Salacgrīvā „Partyplanet". Pasākumu organizē apvienība „Synthesis" sadarbībā ar Igaunijas „Tre Music". Sākums plkst. 22:00.
Salacgrīvas kultūras namā notiks elektroniskās deju mūzikas pasākums „Partyplanet"

Pirmais „Partyplanet" notika 2007. gadā un līdz šim pasākumos uzstājās Latvijas un Igaunijas pazīstami dīdžeji un producenti - „Electricano" un „Speakerstyle". „Partyplanet" ir enerģiskas elektroniskās deju mūzikas pasākumi, kuros dīdžeji savos setos atlasa tikai pašas karstākās un enerģijas pilnākās kompozīcijas, kas neļauj nedejot.

Pasākumā uzstāsies Latvijas sērijas idejas pārstāvis un „Synthesis Crew" dibinātājs „Da White" un viņa kolēģis „Airmuse", kā arī Igaunijas „Partyplanet" pasākumu sērijas rezidenti „Siim Pohlak" un „Karli", kuriem šoreiz pievienosies dīdžejmeitene un dziedātāja „Renate". Kā jau ierasts, ir gaidāms patīkams enerģiski-elektrisko skaņu starojums.

„Tre Music" komanda jau vairāk nekā desmit gadus aktīvi darbojas pasākumu organizēšanas jomā. „Tre Music" pasākumi priecē Igaunijas iedzīvotājus katru nedēļas nogali. TRE pasākumos ir uzstājušies vairāki pasaulē pazīstami mākslinieki: Marc van Linden, Headhunterz, D-Block & S-Te-Fan, Paffendorf,, Rocco & Bass-T, Ida Corr, Basshunter, Jeckyll & Hyde, Kalwi & Remi, Rob Mayth, DJ Lawless un citi. TRE Music ir izdevusi vairākus diskus (Igaunijas mākslinieku singli un kompilācijas).

Da White ir dīdžejs un producents, „Synthesis" projekta dibinātājs. Dīdžeja gaitas aizsāka tālajā 1995. gadā. Da White diskogrāfijā jau ir vairāk nekā desmit dažādu dziesmu remiksi, kas guvuši lielu atzinību klubu mūzikas piekritēju un dažādu valsts dīdžeju vidū. Da White ir spēlējis dažāda mēroga pasākumos Baltijā, vairākos piedalījās arī pasaulē pazīstami dīdžeji.

Ieejas maksa 2.00Ls.

Bārā būs pieejami dzērieni un uzkodas.

Informācija: http://www.synthesiscrew.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV