Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Helēna Kozlova, grupa „Levīti" un koris „Mūza" sniegs kopīgu koncertu

Koris Mūza, 23.11.2010. 11:28

Sestdien, 27. novembrī, plkst. 18.00 Mazajā Ģildē uz īpašu koncertu aicina zemās un samtainās balss īpašniece Helēna Kozlova ar grupu „Levīti", solot klausītājiem atklāties jaunā un pilnīgi nedzirdētā izpildījumā, jo priekšnesumam īpašu auru un muzikālu pilnību palīdzēs sasniegt jauniešu koris „Mūza" diriģenta Gunta Cimiņa vadībā.
Helēna Kozlova, grupa „Levīti" un koris „Mūza" sniegs kopīgu koncertu

Grupa „Levīti" izpilda solistes Helēnas Kozlovas autormūziku kopš 2002. gada. Vieglās etno, jazz un meditative noskaņās gan latviešu, gan „putnu" valodās tiek atklāta Helēnas pašas sacerēto gaišo, garīgi poētisko tekstu burvība. Grupas sastāvs un aranžijas laika gaitā ir mainījušās, un šobrīd skanējums līdz ar pavadošo instrumentu loka paplašināšanos (bass, ģitāra, flauta, čells, alts un perkusijas) ir kļuvis gluži vai mini-simfonisks. Raksturojot mūziku var teikt, ka „Levīti" ir tāda grupa, kas, attaisnojot savu nosaukumu, patiesi spēj klausītāju „pacelt virs zemes".

Koris „Mūza" ir vienmēr jaunām idejām atvērts un aktīvi koncertējošs koris, kas šogad prezentēja savu jaunāko albumu „Immortal", daudz sadarbojas ar dažādu žanru māksliniekiem Latvijā un ārvalstīs.

Biļetes var iegādāties iepriekšpārdošanā www.bezrindas.lv, koncerta dienā biļešu cena 4 Ls.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV