Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Nedēļas nogalē tiks atklāts bārs trīs stāvos

Artis, 24.11.2010. 10:22

Jau šajā nedēļas nogalē - 25. un 26. novembrī – Vecrīgas lieliskajai nakts dzīvei pievienosies jauns vēl nebijis Jamaikas stila bārs – naktsklubs COCO LOCO, kas pārējo nakts klubu vidū būs īpašs ar nepiespiesti brīvo atmosfēru, gaisā virmojošu neordināru domāšanu, pozitīvām emocijām un pirmo reizi Vecrīgas bāru dzīvē – deju zāļu novietojumu trīs stāvos. Klubs atrodas Pēterbaznīcas ielā 17.
Nedēļas nogalē tiks atklāts bārs trīs stāvos

COCO LOCO, kas gadu gaitā ir priecējis Jūrmalas atpūtniekus un vasarā viesojies lielākajos vasaras festivālos Positivus kā galvenais tirgotājs un Baltic Beach Party, kur organizēja CocoLoco DJ dance contest, beidzot ir nolēmis savus uzticīgos piekritējus priecēt visa gada garumā jaunajās Vecrīgas telpās.

COCO LOCO atvēršanas svētki notiks divas dienas pēc kārtas. Ceturtdien ieeja pasākumā būs tikai ar ielūgumiem, savukārt jau piektdien to apmeklēt varēs ikviens, kurš savu naktsdzīvi vēlas papildināt ar kaut ko vēl nebijušu. Šajā vakarā spēlēs DJ Rudac, DJ ShahS, Chrystal Sound System – vienīgā sieviešu DJ apvienība, kas apmeklētājus iepazīstinās ar regeja visiem trīs mūzikas paveidiem - SKA, dancehall, regga. Ar īpaši Jamaikas stilā sagatavotu programmu, uzstāsies grupas Soul Emotion un Oranžās brīvdienas. Īpašu noskaņu radīs Jazz dance Studio ar Jamaikas tradicionālās dejas kummina paraugdemonstrējumiem un Eināra Latiševa perkusiju ritma burvību. Paralēli darbosies cigāru klubs, foto stūris ar momentfoto, tattoo studija, kā arī ikvienam būs iespēja baudīt kokosa riekstos gatavotu Jamaikas kokteili! Aizraujošas aktivitātes tiek garantētas visos 3 bāra stāvos.

Ikdienā COCO LOCO būs atvērts katru dienu, kad apmeklētāji varēs nobaudīt pavāru un bārmeņu meistardarbus, savukārt ceturtdienu, piektdienu un sestdienu vakaros un naktīs COCO LOCO rezidējošie DJ-i izklaidēs Jūs ar mūziku, kas neatstās vienaldzīgu nevienu apmeklētāju.

Atnāc šo piektdien un Tu būsi atradis savu īpašo brīvdienu vietu pašā Vecrīgas sirdī blakus Pēterbaznīcai!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV