Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

''Saksofonā'' koncertēs grupas ''Matadata'', ''Sound Macinery'' un ''Citrons

Klubs Saksofons, 24.11.2010. 10:42

Sestdien, 27.novembrī, plkst. 21:00 mūzikas klubā ''Saksofons'' koncertēs trīs grupas - ''Matadata'', ''Sound Macinery'' un ''Citrons''.
''Saksofonā'' koncertēs grupas ''Matadata'', ''Sound Macinery'' un ''Citrons

Grupa ''Matadata'' savu karjeru sāka 2007. gadā un līdz šim ir divas reizes uzstājusies klubās ''Saksafons'', rok-kafejnīcā ''Corsairs'' un festivālā ''Blieziens,08''. Grupa spēlē rock/metal stilā. Vairāk informācijas un viņu spēli klausieties šeit:

http://www.draugiem.lv/matadata

Grupa ''Sound Machinery'' ir tapusi 2008. gadā un pārstāv metal mūzikas novirzienu. Grupa ir salīdzinoši jauna, bet jau ar labi veidotiem un spēcīgiem gabaliem. Klubā ''Saksafons'' viņi spēlēs kā instrumentāla grupa. Klausiesties un uzziniet vairāk šeit:

http://www.draugiem.lv/soundmachinery

Bija vēls, auksts un ļoti tumšs ziemas vakars, pa sliedēm viens otram pretī nāca divi vareni stāvi, kuru acīs zibēja tikai viens mērķis - ātrāk, skaļāk un smagāk, jeb vienā vārdā - Hārdroks! Tāds ir grupas ''Citrons'' stāsta sākums, tālāk viņu ceļi krustojās ar pārējiem blices biedriem. Kā stāsts turpinās un kāds ir viņu skanējums jāskatās šeit:

http://www.draugiem.lv/lemon

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV