Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Grupa „Cacophonics" publicē jaunu dziesmu

Ingus Sala, 24.11.2010. 11:23

Astotās jubilejas priekšvakarā rokgrupa „Cacophonics" piedāvā noklausīties jaunu dziesmu „Mister minister" no gaidāmā EP albuma, ko grupa plāno publicēt decembra vidū.
Grupa „Cacophonics" publicē jaunu dziesmu

Šī ir pirmā dziesma, ko grupa publicējusi pēdējo divu gadu laikā, un skanējums salīdzinoši ar iepriekšējo „Cacophonics" veikumu ir kļuvis nedaudz agresīvāks un smagāks.

Dziesma tikusi iesākta jau gadu atpakaļ, un tās tapšanā iesaistījušies arī šā laika posma un nu jau bijušie grupas dalībnieki Kārlis Indrišonoks, kurš šobrīd spēlē bungas Teksasas grupā „Handshakes and Highfives", kā arī Eduards Rēdmanis no grupas „On The Roof".

Grupas dalībnieki stāsta: „Vēlme pievērsties šādam mūzikas žanram, gan arī teksta tematika, ko daļēji atspoguļo šīs dziesmas nosaukums, radās no pārāk intensīvas ziņu skatīšanās un ar politiku saistīto rakstu komentāru lasīšanas pēdējā gada laikā". Ar šo dziesmu grupa novēl visiem saviem klausītājiem vairāk noticēt pašu spēkiem nekā gaidīt palīdzību no tiem, kas nekad šādām cerībām nav devuši iemeslu.

Dziesmas „Mister Minister" ieraksts veikts Ķekavas studijā „Fēnikss" sadarbībā ar skaņu inženieri Gintu Lundbergu.

Savukārt jau šo piektdien, 26. novembrī, LMA Studentu klubā „Cacophonics" svinēs astoto pastāvēšanas gadadienu kopā ar grupām „AK69", „In The Box", „Seat Free", „Zoltan" un „Almost".

Noklausīties dziesmu, kā arī iegūt vairāk informācijas par grupu iespējams „Cacophonics" draugiem.lv mūzikas sadaļā www.draugiem.lv/cacophonics.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV