Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Lady Gaga fanu reiss pulcinās aktīvākos popmūziķes fanus Baltijā

Aivars Līpenītis, 24.11.2010. 14:29

25. novembra vakarā no Rīgas uz Gdaņsku (Polija) dosies Lady Gaga fanu reiss latviešu mūziķu pavadībā, kurā piedalīsies aktīvākie skandalozās popmūziķes fani no visas Baltijas.
Lady Gaga fanu reiss pulcinās aktīvākos popmūziķes fanus Baltijā

Vecrīgā, Skārņu ielā 9, klubā Dstyle ceturtdien 22:30 aizsāksies Lady Gaga fanu reiss, kad fanu reisa dalībnieki un interesenti aicināti uz pulcēšanās pasākumu. 23:30 klubu pametīs Lady Gaga aktīvākie fani Latvijā, lai pilnībā piepildītā autobusā deju mūziķes DJ Ella izklaides programmas pavadībā apmeklētu grandiozo šobrīd pasaulē aktuālākās popmūziķes Lady Gaga šovu pagarinātās pasaules turnejas The Monster Ball ietvaros.

Koncerts notiks Polijas pilsētā Gdaņskā, Ergo arēnā. Skandalozās mākslinieces koncerta īpašie viesi būs grupa Semi Precious Weapons, ar kuriem mūziķe sadarbojas visos turnejas koncertos. Turnejas šovos citās valstīs piedalījušies arī tādi mūziķi kā Jason Derulo, Scissor Sisters u.c. Lady Gaga kopš turnejas sākuma ieguvusi neskaitāmas balvas, piemēram, MTV European Music Awards – labākā popmūziķe, labākā sieviešu mūziķe, labākā dziesma (Bad Romance), savukārt koncertturneja apbalvota ar Billboard un citiem apbalvojumiem.

Fanu reisu uz iespaidīgo koncertu organizē aģentūra magicFIB, kas izklaides pasākuma veidā aktuālu un atbilstošu pašmāju mūziķu pavadībā piedāvājusi iespēju apmeklēt Madonna, U2, AC/DC un citus koncertus ārpus Latvijas. Biļetes uz Lady Gaga fanu reisu vairs nav pieejamas. Informācija par fanu reisu – www.fanureiss.lv vai rakstot uz fans@fanureiss.lv.

Lady Gaga fanu reiss radījis starptautisku interesi – šajā pasākumā piedalīsies fanu grupas no Lietuvas un Igaunijas. Fanu reisa idejas autors Aivars Līpenītis: „Esmu patiesi priecīgs, ka šī ideja – tradicionālo sabiedrisko transportu vai privāto auto aizstāt ar jautru un informatīvu izklaides pasākumu, kura dalībniekiem ne par ko nav jādomā, ir novērtēts un kļūst iecienīts. Autobuss daudziem saistās ar nīkšanu neskaitāmas stundas slēgtā telpā uz riteņiem. Fanu reiss apgāž šo uzskatu – dalība šādā izklaides pasākumā uz riteņiem ir stilīga, aizraujoša un aktīva!" Līdz šim visi fanu reisi notikuši autobusos, daļējs izņēmums ir U2 fanu reiss, kura dalībnieki ar autobusiem pārvietojās līdz Tallinai un Helsinkos, bet ceļu no Igaunijas līdz Somijai šķērsoja speciālā ātrkuģī.

Iespēju par brīvu piedalīties Lady Gaga fanu reisā piedāvāja European Hit Radio kopā ar fanu reisa uzziņu tālruni 1188, īpaši informēja draugiem.lv, Novonews.lv, Receptes.lv. Biļetes varēja iegādāties Biļešu Servisā. Ceļā Battery enerģijas dzēriens un Ego čipsi par brīvu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV