Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Šodien Igo "Uguns" iedegsies Jelgavas kultūras namā

Anete Kalniņa, 25.11.2010. 09:27

Noslēgumam tuvojas Igo jaunās programmas "Uguns" koncertturneja. Koncertos Igo piedāvā gan jaunas dziesmas, gan sengaidītu atgriešanos iepriekšējo mūzikas programmu repertuārā. Šodien Igo ar koncertu viesosies Jelgavas kultūras namā.
Šodien Igo "Uguns" iedegsies Jelgavas kultūras namā

Īpašs pārsteigums Jelgavas koncertā būs izpildītāju sastāva vēriens, jo Igo uzstāsies kopā dziedātāju Aishu, pianistu un komponistu Jāni Strazdu, saksafonistu Zinti Žvartu. Igo muzicēs kopā ar savu pavadošo grupu - bundzinieku Vilni Krieviņu, taustiņistrumentālistu Juri Kristonu un vokālistēm Bizaķi, Alisi, Žubīni.

Koncerta pirmajā daļā Igo kopā ar pavadošo grupu atskaņos savu jauno koncertprogrammu "Uguns". Tās pamatā ir Jāņa Strazda mūzika un Igo dzeja. Visi programmas skaņdarbi veltīti uguns tēmai un šīs stihijas dažādām izpausmēm.

Savukārt koncerta otrajā daļā skanēs skaņdarbi no Igo iepriekšējo gadu veikumiem, tostarp arī labi zināmas un publikas iemīļotas kompozīcijas.

Koncertā būs iespēja iegādāties IGO koncertprogrammas UGUNS CD.

Biļetes iegādājamas www.bilesuparadize.lv un Jelgavas kultūras centrā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV