Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Pirmajā adventē Platforma.lv un Ingus Ulmanis dāvina Ziemassvētku iesildīšanas koncertu

Katrīna Liepiņa, 25.11.2010. 11:51

28. novembrī plkst. 14:00 būs bezmaksas Ziemassvētku iesildīšanas koncerts u/v Stockamann, kur tiks atskaņotas gan jaunas, gan pērn radītajā koncertprogrammā «Karameles» iekļautās dziesmas.
Pirmajā adventē Platforma.lv un Ingus Ulmanis dāvina Ziemassvētku iesildīšanas koncertu

Dažādi notikumi u/v Stockamann jau risināsies no plkst .13:00, kad darbosies Latvijas modes dizaineri, pēc plkst. 15:00 gardi pārsteigumi pārtikas nodaļā un 16:30 svētku salūts!

Koncertā uzstāsies un pirmo adventi ieskandinās mūziķi — Ingus Ulmanis, Andris Sējāns, Aigars Voitišķis, Baiba Vanaga un Anrijs Grinbergs. Koncerts ir kā Ziemassvētku priekšsajūtas un mūziķi aicina šajā laikā padomāt par ikvienu, tā veidojot ģimenes sajūtu tuvāko vidū. Savukārt Ingus Ulmanis, gatavojoties koncertam un rūpīgi izmeklējot labākās un iemīļotākās Ziemassvētku dziesmas, atzīst: „Es visu gadu taupu zobus, sev un saviem bērniem sakot, ka konfektes ēst nav labi, bet Ziemassvētkos, piedod, bez karamelēm iztikt nevaru".

Koncertā skanēs tādas dziesmas kā „Karameles", „Ķekatnieki klāt", „Meistars Ziemeļvējš", „Pirmās sniegpārsliņas" un daudzas citas, kuras iespējams noklausīties un lejuplādēt www.platforma.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV