Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Sestdien bārā „I Love You" uzstāsies Niks Pārkers (UK)

I Love You, 25.11.2010. 12:20

27. novembrī Vecrīgas bāra „I Love You" sestdienas koncertu sērijā „ILY Sessions" viesosies mūziķis no Lielbritānijas – dziesminieks Niks Pārkers (Nick Parker).
Sestdien bārā „I Love You" uzstāsies Niks Pārkers (UK)

Nika Pārkera debijas albums „The King of False Alarms" tika ierakstīts šā gada neparasti karstajā vasarā kādā lauku mājā Devonā, Anglijā, un jau drīz pēc tā iznākšanas Apvienotās Karalistes mūzikas eksperti ierindoja Niku jaunās britu folkmūzikas kustībā, kuras spilgtākie pārstāvji ir „Leisure Society" un Frenks Tērners.

Lai gan Nika Pārkera pirmais soloieraksts izdots tikai šogad, viņš bijis vairāku britu folkmūzikas ansambļu dalībnieks jau kopš 80. gadu beigām. 13 gadu vecumā Niks pašmācības ceļā sāka apgūt ģitāras spēli, bet pēc gada to nomainīja pret mandolīnu, lai varētu piedalīties sava vecākā brāļa grupā, kur tolaik bija vajadzīgs mandolīnists. Pie ģitāras Niks atgriezās 90. gadu nogalē un izveidoja savu ansambli, bet pirms dažiem gadiem izlēma sākt solokarjeru, kas, spriežot pēc mūzikas kritiķu atsauksmēm, solās būt veiksmīga.

Nika Pārkera akustiskais solokoncerts 27. novembrī bārā „I Love You" (Vecrīgā, Aldaru ielā 9) sāksies plkst. 22:00. Ieeja – bez maksas.

www.nick-parker.co.uk
www.iloveyou.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV