Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Radio NABA svin astoto jubileju

Edgars Āboliņš, 25.11.2010. 18:06

Trešdien, 1. decembrī, NABAKLAB astoņu gadu jubileju atzīmēs Latvijas Universitātes radio NABA.
Radio NABA svin astoto jubileju

1. decembra astoņos vakarā NABAKLAB uzstāsies vairāki radio NABA skanējuši mūziķi – Dēlis Budēlis, A. Cellers un grupas „Zig Zag" un „Tesa". Kluba mazajā zālē pie DJ pults stāsies vairāku NABA raidījumu vadītāji – par dejotāju labsajūtu gādās raidījumi „Meitenes ar emocijām", „Pērļu zvejnieks", „Bitīt' matos", „Dabasskats" un daudzi citi dīdžeji un ētera personības.

Gadadienas svinību aktivitātes sāksies jau pašā trešdienas rītā radio NABA ēterā – visas dienas garumā radio studijā intervijas un akustiskos priekšnesumus sniegs grupas „Ēnu kaleidoskops", „Voiceks Voiska", „Zemnieks un kosmoss", „All Day Long", „Židrūns", „Suņa stunda", „Rūsa", „Rudens lapas", kā arī dziesminieki Kaspars Dimiters un Imants Daksis.

Studentiem un tiem, kas radio NABA atnesuši kādu labu dāvanu, 1. decembra vakarā ieejas maksa būs uz pusi mazāka, savukārt Latvijas Universitātes studentiem ar dāvanām – bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV