Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Klubā "Nabaklab" norisināsies "Tehno balle"

TEHNO BALLES orgkomiteja, 26.11.2010. 13:01

10. decembrī klubā "Nabaklab" notiks varena ledus kausēšanas un izdejošanās maskarāde elektrotehniskos ritmos - "Tehno balle". Kājas un rokas locīt gribētājus, jaunāko deju soļu pratējus un Rīgas robotu rūpnīcas veterānus deju karuselī ritināt pieteikušies pašmāju tehnomūzikas burvji vietējā un starptautiskā mēroga zvaigžņu virsvadībā.
Klubā "Nabaklab" norisināsies "Tehno balle"

Iespaidīgu republikas tehno bataljonu vadīs šarnīru testēšanas korpusa virsmeistars -=UHU=- jeb Universal Human Underground, kas nenogurdams Latvijas tēlu spodrina plašajā vispasaules elektromūzikas scēnā [pārstāv leģendārā DJ Hell veidoto International DJ Gigolos leiblu], Daugavpils tehnobītu artilērijas arsenālu iztukšos DJ Eric Chehov, galvaspilsētas pulsu ģeneratorus darbinās 808.lv pavēlnieks Deep-Z, kā arī Metaphor, Bufetnieks un Drone, bet Zemgales tehnokulšanas paraugstundu demonstrēs Oxid.

Savukārt atsperu uzvilkšanas cehā par īstu Ziemsvētku burvību rūpēsies savulaik galvenie Latvijas tehnomūzikas pionieri - miksmeistari AG un Raitis, kas virpos izsmalcinātus deju ritmus no īpaši atlasīta elektrotehno materiāla. Starp viņu darbabiedriem būs manāmi lauzto un taisno bītu meistari - elektroleģenda DJ Nikotīns, ghettotech vēstnieks Latvijā DJ Mednis, inteliģentās tehnomūzikas guru DJ Ivarzz, telpu vienādojumu tehnologs 2B, ritmiskais DJ Rimi, kā arī vecās skolas ierakstu pārzinātājs Aspirīns.

Čaklākie un radošākie, kā arī latiņu vērtību cienošie tehno balles apmeklētāji aicināti pievienoties reālu un iedomātu zvēru, tēlu un robotu kompānijai, tērpjoties krāšņos tērpos vai izrotājot sevi ar spožiem un pamanāmiem aksesuāriem. Par atbilstošu vizuālo atmosfēru telpās parūpēsies Latvijas talantīgākie videovīziju un telpu rotāšanas mākslinieki.

Plašāku informāciju par pasākumu var atrast, apmeklējot: http://balle.808.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV