Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Notiks orķestra „Daugava" 25 gadu jubilejas koncerts

Lolita Kozlovska, 29.11.2010. 14:09

Daugavpilī, Vienības nama koncertzālē 3.decembrī plkst.18.00 notiks Latviešu kultūras centra profesionālā pūšamo instrumentu orķestra „Daugava" 25 gadu jubilejas koncerts.
Notiks orķestra „Daugava" 25 gadu jubilejas koncerts

Plašu orķestra repertuāra klāstu nodrošina populārā mūzika no dažādiem pasaulslaveniem mūzikliem un Latvijas komponistu skaņdarbiem. Pūtēju orķestra „Daugava" sniegums ir daudzu pilsētā notiekošo svētku neatņemama sastāvdaļa. Kolektīvs piedalījies republikas Dziesmu un deju svētkos, vairākos festivālos Latvijā un ārvalstīs. 1997. gadā orķestris ierakstījis mūzikas CD. Pie orķestra diriģenta pults stāvējuši vairāki diriģenti: Raimonds Igolnieks, Viesturs Lazdiņš, Voldemārs Skutelis, Roberts Saulevičs. Kopš 2009. gada orķestra diriģents ir Arnolds Grīnberts.

Uz PPIO „Daugava" 25 gadu jubilejas koncerts notiks 3.decembrī pl.18.00 Vienības nama koncertzālē Daugavpilī. Svētku koncertā tiksimies ar pašreizējiem un bijušajiem orķestra mūziķiem, diriģentiem un solistiem.

Profesionālais pūšamo instrumentu orķestris „Daugava" ir dibināts 1985. gadā diriģenta Raimonda Igolnieka vadībā. Orķestra koncertprogrammas jau 25 gadu garumā tiek veidotas no klasiskās, tautas un džeza mūzikas skaņdarbiem.

Ieeja bez maksas.

www.daugavpilslkc.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV