Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Intelligent Beats" svinēs septiņu gadu jubileju

Ksenia Kamikaza, 30.11.2010. 11:59

30. novembrī apritēs tieši septiņi gadi no dienas, kad radiostacijas Capital FM 94.9 viļņos ēterā debitēja raidījuma "Intelligent Beats" vadītāja Ksenia Kamikaza. Ksenia ielūdz nosvinēt šo notikumu 3. decembrī vinotēkā FIESTA Ģertrūdes ielā 19/21. Par muzikālo pavadījumu kopā ar ballītes saimnieci parūpēsies dīdžejs ZaZzy, un par patīkamo pārsteigumu ballītes viesiem kļūs bitboksa performanss no ToXa.
"Intelligent Beats" svinēs septiņu gadu jubileju

Raidījumā "Intelligent Beats" tiek atskaņota skaita un nesaspringta mūzika stilos downtempo, nu-jazz, eksperimentālā elektronika; vieglie deju novirzieni deep un chill house, kā arī klasiskā džeza ieraksti. Tieši tāda mūzika skanēs raidījuma septītajai jubilejai veltītajā pasākumā.

Svinības atbalsta enerģētiskais dzēriens Red Bull un liķieris Jägermeister. Pasākums sāksies plkst. 20:00, ieeja ir bezmaksas pēc viesu saraksta, vai 2 Ls pie ieejas. Pirmie 50 vakara viesi saņems patīkamu pārsteigumu no atbalstītājiem — welcome drink Jäger Bull.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV