Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Grupa "Deep Silence" piedāvā jaunu singlu

Grupa Deep Silence, 30.11.2010. 15:00

Lai arī ilgāku laiku no grupas ''Deep Silence'' nav izskanējis nekas jauns, tomēr grupa var apgalvot, ka nekur nav pazudusi un klusībā strādā pie jauna materiāla, lai sagatavotos jaunajai koncertu sezonai. Lai arī divi tās dalībnieki devušies ārpus Liepājas un pat Latvijas labākas izglītības meklējumos, tomēr tas neliedz apvienībai strādāt pie jauniem studijas ierakstiem.

Ziemassvētku noskaņās grupa '' Deep Silence'' nākusi klajā ar jaunu singlu. Šis ir ceturtais studijas ieraksts. Dziesmas nosaukums ir "Paliksim mēs". "Esam centušies radīt īpašu noskaņu arī šajā dziesmā. Stāsts ir par sajūtām, kas, tuvojoties šim klusajam un mierīgajam laikam, liek mums atcerēties pagājušo un uz nākotni paskatīties nedaudz gaišāk," kolektīvs atklāj dziesmas būtību. Dziesmas mūzikas un teksta autors ir grupas ģitārists Gints Gertners - Purgailis.

Liels paldies Igetai Gaiķei un vokālās studijas "Tev un man" meitenēm par atsaucību ieraksta tapšanas procesā.

Šī ir jau otrā Ziemassvētku dziesma, kuru ir ierakstījusi grupa ''Deep Silence'' . Pirmā dziesma tā arī netika nogādāta pie klausītājiem, tāpēc tagad arī to darām. Dziesmas nosaukums ir "Carol of the bells", kura gan nav grupas oriģināldziesma, bet gan ukraiņu tautasdziesma. Ar rezultātu esam ļoti apmierināti, un fakts, ka dziesma neatbilst grupas standarta formātam, esot angļu valodā, vēl jo vairāk iedvesmo mūs to nogādāt pie klausītājiem, lai parādītu, uz ko esam spējīgi. Dziesmas ierakstā piedalījās Emiļa Mengaiļa Liepājas mūzikas vidusskolas zvanu ansamblis ''Campanella'', back vokālu iedziedāja Sofija Garkule - Gureviča, un, protams, par smagajiem ritmiem gādāja grupa "Deep Silence".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV