Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Maestro Raimonds Pauls uzstāsies koncertā "Dziesmusvētki Ziemassvētkos"

Aiga Ozoliņa, 01.12.2010. 11:55

5. decembrī Arēnā Rīga notiekošajā koncertā "Dziesmusvētki Ziemassvētkos" piedalīsies Maestro Raimonds Pauls. Viņš uzstāsies kopā ar 2 500 bērniem un jauniešu no dažādiem Latvijas novadiem, kuri ir iepriecināti par iespēju muzicēt vienā koncertā ar Maestro.
Maestro Raimonds Pauls uzstāsies koncertā "Dziesmusvētki Ziemassvētkos"

Koncertā skanēs vairākas labi zināmas Raimonda Paula dziesmas "Circenīša Ziemassvētki", "Balts sniedziņš snieg uz skujiņām", "Aicinājums", Tālavas taurētājs" un citas. Maestro ar prieku piekritis piedalīties koncertā, spēlējot pie klavierēm, un atzīst, ka šādi pasākumi ir vajadzīgi jauniešiem, lai būtu kopā sanākšana, dziedāšana, dejošana un muzicēšana ne tikai Dziesmu svētkos.

Koncerts "Dziesmusvētki Ziemassvētkos" atsauks atmiņā X Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku vasaras sajūtas ar svētku repertuāru, bet tajā skanēs arī dziesmas Ziemassvētku noskaņās. Koncerta biļetes var iegādāties „Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuseviss.lv.

Plašāka informācija par koncertu interneta vietnē: www.dziedundejo.lv.

Koncertu atbalsta AS "Swedbank", AS "Aldaris" bezalkoholiskais dzēriens VivaFresh un SIA "Rīgas Piensaimnieks" produkti "Kārums" Informē: nacionālā ziņu aģentūra "LETA", laikraksts "Diena", izdevniecība "Dienas Žurnāli", oficiālais ziņu portāls "Delfi", draudzīgais portāls "Draugiem.lv", nacionālais e dienests "Inbox.lv", Clear Channel Latvia, Kurzemes Radio un radio "Star FM".

Koncertu organizē LR Izglītības un zinātnes ministrijas Valsts izglītības satura centrs www.visc.gov.lv.

Pirmo reizi Dziesmu un deju svētku procesa vēsturē X Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki iekļauti UNESCO svinamo dienu kalendārā 2010.–2011.gadam, atzīmējot skolu jaunatnes svētku 50.gadadienu un to nozīmi Baltijas dziesmu un deju svētku tradīcijas saglabāšanā un pārmantošanā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV