Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

''Saksofonā'' - blūzs, džezs un rokenrols

regey@inbox.lv, 02.12.2010. 14:20

Mūzikas klubā Stabu ielā 4. decembrī uzstāsies grupas ''With a Little Jazz Beat'' un ''Wake up!''.
''Saksofonā'' - blūzs, džezs un rokenrols

''With a Little Jazz Beat'' sastāv no saksofonista Aigara un ģitārista Jāņa.

„Kopā spēlējam jau ļoti sen, dažādos kolektīvos un sastāvos, bet šādi divatā tikai tagad kopš 2008. gada 1. augusta, kur mums bija iespēja uzspēlēt ar grupas ''Labvēlīgais tips'' pavadošo sastāvu un atskaņojām Raimonda Paula skaņdarbu ''Ilgais ceļš kāpās''. Sākās darbs pie koncerta programmas, gatavojām slavenus džeza, popa un roka skaņdarbus akustiskajā izpildījumā," – tā viņi raksta par sevi.

"Interesants pavērsiens notika, kad pirms koncerta Tukuma kultūras namā izdomājām uzspēlēt ar senu kolēģi, kurš spēlē sitamos instrumentu- perkusijas, šeikerus utt. rezultāts bija fantastisks," – atceras mūziķi.

Grupas ''Wake up!'' pašreizējais sastāvs kopā spēlē kopš 2010. gada jūnija. „Ietekmējoties no blūza, rokerola, fanka, grupa atradusi savu īpatnējo skanējumu. Esam jau paspējuši uzstāties gan dažādos Rīgas klubos („Up in Smoke", „Depo", „Rock'n'Riga", „Corsair", „Melnā piektdiena", „Nabaklab", „Route 66" un citos), gan festivālos Alūksnē, Kandavā (kur ieguvām pirmo vietu) un pat Lietuvā. Pašlaik mums ir aktīvs koncertēšanas periods, taču, plānojam ziemas laikā nopietni pievērsties darbam studijā," apņēmušies „Wake up!".

Koncerta sākums - pulksten 21,ieejas maksa - Ls 1,50.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV