Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Marija Naumova muzicēs Vecgada koncertā Siguldā

Baiba Bože, 03.12.2010. 15:55

Koncertzālē „Baltais flīģelis” 28. decembrī pulksten 19 dziedātāja uzstāsies kopā ar Vidzemes kamerorķestri diriģenta Andra Veismaņa vadībā.
Marija Naumova muzicēs Vecgada koncertā Siguldā

Turpmāk „Baltais flīģelis" ar koncertu iecerējis noslēgt katru aizejošo gadu. 28. decembrī skanēs pazīstamas kompozīcijas no Marijas Naumovas repertuāra, pasaules hiti, kā arī dziesmas no jaunā albuma, kura izdošana gaidāma šomēnes.

Nu jau gandrīz trīs gadus Marija Naumova savu dzīvi saista ar Franciju, Parīzi, kur apgūst dziedāšanu un aktiermeistarību, ir kāpusi uz teātra skatuves, uzstājusies ar koncertiem un pat filmējusies. Marija Naumova ieradīsies no Francijas un šis būs dziedātājas vienīgais koncerts Latvijā. Klausītāji mākslinieci varēs dzirdēt pēc neliela pārtraukuma, kas saistīts ar personiski skaistu dzīves notikumu – dēla piedzimšanu. „Patlaban arī manā dzīvē ir iestājies jauns, skaists un līdz šim nepieredzēts posms – dot dzīvību bērniņam un kļūt par māmiņu. Tas ir jauns, līdz šim nezināms ceļš, kas prasīs daudz mīlestības, spēka un enerģijas, taču pieredze, kādu gūšu, ļaus celties jauniem mērķiem, radošām idejām un spilgtām uzvarām", tā saka dziedātāja.

Biļetes var iegādāties un rezervēt koncertzāles kasē Siguldā, Šveices ielā 19 no pulksten 11 līdz 19 (tālrunis 67974787) un „Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās, kā arī Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā (tālrunis 67971335).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV