Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Morisejs kritizē britu premjeru par to, ka viņam patīk „The Smiths”

Mārtiņš Zviedris, 05.12.2010. 22:27

Lielbritānijas valdības vadītājs Deivids Kamerons nedrīkst sevi saukt par „The Smiths” cienītāju, jo šī mūzika nav sacerēta tādiem kā viņš, britu izcilās astoņdesmito gadu „jaunā viļņa” rokgrupas bijušais dziedātājs un dziesmu tekstu autors raksta vēstulē savā fanu saitā „Trueto you.net”.
Morisejs kritizē britu premjeru par to, ka viņam patīk „The Smiths”

"Tas tiesa, mūzika ir universāla valoda – vienīgā universālā valoda – un tā vai citādi pieder visiem," Morisejs apstiprina. Taču veģetārieša un dzīvnieku tiesību aizstāvja sašutumu izraisa tas, ka politiķa vaļasprieks ir briežu medības. „(..) Deivids Kamerons medī, šauj, nogalina briežus – acīmredzami prieka pēc. „Meat is Murder" vai „The Queen is Dead" [„The Smiths" albumi] netika rakstīti tādiem cilvēkiem; īstenībā tie tapa kā atbilde šādai vardarbībai," mūziķa vārdus citē „NME".

Vēstulē Morisejs pauž atbalstu bijušajam grupas biedram ģitāristam Džonijam Marram, kas savā „Tweeter" profilā pirms dažām dienām rakstīja: " Deivid Kameron, pārstājiet apgalvot, ka Jums patīk „The Smiths, nē, Jums nepatīk . Es aizliedzu Jums tai patikt."

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV