Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Monsterparkā notiks sarīkojums "I Love House Music III"

"Holy Baboon Agency", 08.12.2010. 09:47

Ir aizvadīti jau divi „I Love House Music" pasākumi, kas norisinājās Tukuma apkaimē. Pasākumu organizators „Holy Baboon Agency" ir pamanījis apmeklētāju interesi par House Music un nolēmis pasākumu padarīt vēl plašāku un daudzpusīgāku.
Monsterparkā notiks sarīkojums "I Love House Music III"

Trešajā pasākumā, kas norisināsies 18. decembrī Rīgā „Monsterparkā", gaidāma pasākuma programmas dažādība, sadarbībā ar RIDEIT.LV, „Monsterparka" skeitparkā jau no plkst.21:00 norisināsies sacensības BMX, MTB, un INLINE disciplīnās, kas tiek sauktas par „PIG". Uzaicinātie dalībnieki pārsteigs skatītājus un līdzjutējus ar īpašu acīm tīkamu šovu.

Vakara programmu turpinās DJ programma, kas būs ieturēta dažādos House mūzikas stilos, kurus papildinās spēcīgā dejotāju komanda JAMStyle no studijas JAM STYLE. Paredzēts elpu aizraujošs gaismas šovs un jaudīga skaņa, par kuru parūpēsies kompānija RJK : Warm up mix - Artie Flex; Headliners - Chris Cherry , Plastic, Ratz Lukas, Bumblebeat, E:91, Dmitry Bambovy; After hours - Vol-T, REYNZ .

Pasākumu atbalsta: EZauto, STATS serviss, JETcafe club

Informē: „EHR Party Service", LNT, draugiem.lv, EASYget.lv, nightlife.lv,

Organizē: „Holy Baboon Agency" – aģentūra ar stila garšu.

Biļešu cena: 3Ls Ieeja no 18+ gadu vecuma !

Informatīvi atbalsta: http://www.jamstyle.lv , http://www.baboon.lv , http://www.easyget.lv , http://www.rideit.lv , http://www.nightlife.lv , , http://www.ezauto.lv , http://www.rjk.lv, http://www.monsterpaks.lv

Video montāža: Agris.

Music : Tim Green / TG / Tim Green EP / Kitch In (Original Mix )

Ieeja pasākumā no 20.00

TV reklāma: http://www.youtube.com/watch?v=mgsXP734_BY&feature=player_embedded

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV