Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Klubs "Golden" piecu gadu dzimšanas dienu svinēs Itālijas noskaņās

"Golden" komanda, 08.12.2010. 10:42

Šo piektdien, 10.decembrī, piecu gadu dzimšanas dienu svinēs viens no savdabīgākajiem Rīgas klubiem, inteliģences aprindās īpaši iecienītais "Golden".
Klubs "Golden" piecu gadu dzimšanas dienu svinēs Itālijas noskaņās

Jubilejā saviem draugiem, partneriem, domubiedriem klubs ļaus iejusties karstā Itālijas vasarā, dzimšanas dienu svinot itāliešu stilā - viegli, brīvi, emocionāli plašā visu "Golden" ģimenei piederīgo lokā, ar itāliešu uzkodām no restorāna "Murales", itāliešu dzirkstošo vīnu un pazīstamo skatuves zvaigzni Roberto Meloni dzimšanas dienas vadītāja lomā. Visus, kas jūtas piederīgi "Golden", aicināti ciemos no 23.00, dzimšanas diena tiks svinēta no 1:30. Jau pirms tam no 21:30 līdz 23:00 tiks teikti paldies lūgtajiem viesiem - sadarbības partneriem un pastāvīgajiem klientiem, kuri visus šos gadus ir bijuši kopā ar "Golden", devuši vērtīgus padomus un citādi palīdzējuši. Ieejas maksa būs kā parastā brīvdienā. Lūdzam rezervēt vietas laicīgi.

Tieši pirms pieciem gadiem, 2005.gada 10.decembrī, 17:00 pēcpusdienā vērās bāra "Golden" durvis. Pa šiem pieciem gadiem daudz kas ir mainījies pasaulē, un arī klubs ir mainījies. Sācis darbu kā neliels intelektuālai un uzskatos brīvai auditorijai adresēts bārs, šodien klubs piedāvā deju zāli, bāru, terasi. Tieši pastāvīgā mainība un attīstība ir "Golden" veiksmes formula, uzskata kluba komanda. "Vienmēr esam bijuši ciešā mijiedarbībā ar saviem klientiem, ieklausījušies viņu vēlmēs. Attīstījies un mainījies ir mūsu piedāvājums, interjers, mājaslapa. No savas puses esam bijuši neatlaidīgi nopietnas klubu kultūras attīstītāji."

"Golden" mājaslapā uzrunā savus domubiedrus: "Inteliģence un seksualitāte - tā slēpjas visur! Skumīgi sapņainā balss tembrā, nekautrīgu acu aizplīvurotā skatienā, nevainīgi pavedinošā pozā, līdz galam nepabeigtā teikumā. Un kādēļ gan nē? Varbūt mūsu klubs ir tā vieta, kur Tev nav jādomā par ikdienas lietām, bet vari ļauties pozitīvām emocijām, kuras nāk no dvēseles dzīlēm un līdzīgi domājošo klātbūtnes? Seksualitāte dod iespēju fantazēt, savukārt fantāzija padara mūs noslēpumainus un mazliet mistiskus, un tāpēc pievilcīgus. Bet dažreiz erotiskas fantāzijas mūs tik ļoti uzbudina tieši tāpēc, ka ir tikai fantāzijas. Tikai fantāzijas...".

Papildu informācija „www.mygoldenclub.com".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV