Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Kokteiļbārs „Star Lounge" aicina Jauno gadu sagaidīt tuvāk zvaigznēm

Eline, 08.12.2010. 11:06

Tikai reizi gadā mēs mainām kalendāru un novēlam visiem apkārtējiem visu to labāko, tādēļ, lai padarītu šo brīdi svinīgu aicinām pavadīt veco gadu un sagaidīt jauno – 2011. gadu vienā no Latvijas augstākām vietām kokteiļbārā "Star Lounge". Neaizmirstama Rīgas panorāma, dejas visas nakts garumā, skats uz svētku uguņošanu un lieliska atmosfēra.
Kokteiļbārs „Star Lounge" aicina Jauno gadu sagaidīt tuvāk zvaigznēm

Jaunā gada svinības sāksies jau no plkst. 21.00 un turpināsies līdz pat agram rītam. Ikvienu sildīs lieliska atmosfēra un dejas populāras mūzikas pavadījumā, kuru nodrošinās Rīgas izsmalcinātākie klubu dīdžeji - šarmantā Dj Stella Frei un gaumīgais Dj Ed De Dano.

Tieši katra svinētāja klātbūtne piešķirs Jaungada svinībām īpašu noskaņu. Līdzās mūsdienu populārai mūzikai apmeklētājiem būs iespēja baudīt arī neaizmirstamos 80.-90. gadu mūzikas hītus. Speciāli Jaungadam kokteiļbāra "Star Lounge" bārmeņi ir sagatavojuši garšīgu kokteiļu receptes.

Kā katru gadu svētku, uguņošanu varēs vērot tuvāk zvaigžņotām debesīm, no putna lidojuma augstuma - "Star Lounge" terases.

Albert Hotel atgādina - ņemot vērā iepriekšējo gada lielo apmeklētāju atsaucību, piedāvājam laicīgi rezervēt biļetes, jo vietu skaits ir ierobežots. Biļetes var iegādāties visās "Biļešu serviss" un "Statoil" kasēs.

Garšīgi kokteiļi un lieliska atmosfēra. Lielisks skats uz svētku uguņošanu. Uzkodu plates un īpaša noskaņa. Gaidām tevi Kokteiļbārā „Star Lounge" 31.decembrī Dzirnavu ielā 33,Viesnīcas Albert Hotel 11.stāvā jau no plkst.21.00. Mēs parūpēsimies par to, lai šis vakars kļūtu par vienu no neaizmirstamākajiem brīžiem aizejošajā gadā!

Sīkākai informācijai un galdiņu rezervācijām zvaniet pa tālruni +371 67142733.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV