Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Radošās studijas „Pekšņi" koncerts „Garās ceturtdienas" ietvaros

Galerija Laipa, 08.12.2010. 11:21

Valmierā mākslas "Galerijā Laipa" ceturtdien, 9. decembrī plkst. 17:00 "Garās ceturtdienas" ietvaros notiks radošās studijas "Pekšņi" koncerts . "Garajā ceturtdienā" "Galerija Laipa", Rīgas ielā 25c, Valmierā strādā no plkst. 11:00 līdz plkst. 21:00.

Mākslas "Galerija Laipa" ir vieta, kur droši patverties no ikdienas rutīnas uzliktajiem rāmjiem un rast iespēju pilnveidot savu erudīciju visplašākajās kultūras jomās – mākslas tapšanas procesu izzināšanā, kultūrvēsturē, mūzikā un daudzos citos cilvēka radošās domas fenomenos. Māksla "Galerija Laipa" apmeklētājiem ir atvērta no plkst. 11:00 līdz 18:00.

Mākslas "Galerija Laipa" reizi mēnesī pagarina savu darba laiku un būs atvērta apmeklētājiem no plkst. 11:00 līdz 21:00, vienu ceturtdienu veltot visiem strādājošajiem valmieriešiem un Valmieras viesiem. „Garās ceturtdienas" mērķis ir sniegt iespēju visiem interesentiem apmeklēt izstādes un pasākumus mākslas „Galerijā Laipa" pieejamos laikos.

Ceturtdien, 9. decembrī plkst. 17:00 „Garās ceturtdienas" ietvaros notiks radošās studijas „Pekšņi" koncerts, kurā bērniem tiks sniegta iespēja koncerta laikā zīmēt Ziemassvētku novēlējumus. "Pekšņi" mākslas "Galerijas Laipa" apmeklētājiem ir sagatavojuši gan muzikālus priekšnesumus, gan īsu teātra izrādi.

Radošās studijas "Pekšņi" vadītājs ir Sandis Miltovičs jeb, kā viņu pazīst teju visi valmierieši, Bazis. Dziedot gandrīz 20 gadus pa Latvijas estrādēm un kultūras namiem, Sandis ir ieguvis lielisku skatuves pieredzi un šobrīd ir dziedāšanas skolotājs lieliskiem audzēkņiem radošajā studijā „Pekšņi". Sandis par sevi saka īsi un konkrēti: "Mūzika no saullēkta līdz saullēktam!"

Atbalstītāji: Kafejnīca "Mellene"; Valmieras pilsētas pašvaldība; Radio SWH Valmieras studija; Valmieras Drāmas teātris; Valmieras Tūrisma un informācijas centrs; Pilsētas interneta portāls Valmiera24.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV