Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Klubā "Fontaine Palace" koncertēs death'n'roll pamatlicēji "Sanctimony"

Jānis Enkūzens, 08.12.2010. 16:12

Piektdien, 10. decembrī, Liepājas klubā "Fontaine Palace" ar koncertprogrammu viesosies grupa "Sanctimony". Grupa sola inspicēt kluba "Fontaine Palace" sienu un jumta noturību, ar pamatīgu bliezienu noslēdzot šī gada koncertsezonu.
Klubā "Fontaine Palace" koncertēs death'n'roll pamatlicēji "Sanctimony"

"Sanctimony" aizvadītais gads pagājis, strādājot pie jauna muzikālā materiāla, no kura daļa būs dzirdama arī piektdien Liepājā. Sniegti vairāki koncerti gan galvaspilsētā, gan Latvijas zināmākajos alternatīvās mūzikas un kultūras festivālos. Noteikti jāmin, ka nozīmīgas pārmaiņas skārušas grupas pamatsastāvu, kur ģitārista Jāņa Aizkalna vietā stājies ģitārists Pauls Ruško ("The Blackout").

Gads pagājis produktīvi un smagi strādājot, tādēļ piektdien klubā "Fontaine Palace" tam tiks pielikts trekns punktu, lai atgrieztos nākamgad ar svaigām dziesmām, graujošiem koncertiem, kā arī citiem jaunumiem.

Koncerta sākums 23:00, ieejas maksa 2 lati.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV