Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

"Melo - M" dodas Latvijas koncertturnejā "Operas joks"

Madara Gruntmane, 09.12.2010. 09:09

Nedēļas nogalē ar koncertiem Inčukalnā un Līvānos čellu trio "Melo - M" uzsāk savas jaunās koncertprogrammas "Operas joks" koncertturneju pa Latviju, kuras ietvaros gada nogalē un nākamgad viesosies daudzos Latvijas reģionos.
"Melo - M" dodas Latvijas koncertturnejā "Operas joks"

Koncertu repertuāra pamatā būs "Melo - M" jaunākā albuma "Phantasy of the Opera" mūzika. Albumā, kas tks izdots tuvāko nedēļu laikā, skan "Melo - M" interpretācijas par pasaulē populārām opermūzikas tēmām. Repertuāra klāstā būs Verdi, Vāgnera, Rosini, Pučīni, Bizē, Rimska - Korsakova, Geršvina, kā arī citu ievērojamu komponistu melodijas. Visus skaņdarbus aranžējis "Melo - M" dalībnieks Kārlis Auzāns.

Koncertos opermūzikas tēmas neiztrūkstoši papildinās dažādas atraktīvas izdarības un joki, piemēram, "Melo - M" demonstrēs, ka slaveno tēmu no Verdi operas "Traviata" iespējams atskaņot nevis ar čella lociņu, bet šampanieša glāžu palīdzību.

Turnejas koncertos skanēs arī "Melo - M" dalībnieka Kārļa Auzāna kompozīcijas, pasaules tautu mūzika no grupas iepriekšējā albuma "Around the World", kā arī "Melo - M" versijas par popmūzikas un rokmūzikas hitiem.

Turnejas pirmie koncerti notiks 10. decembrī Inčukalna tautas namā un 11. decembrī Līvānu kultūras namā, 17. decembrī notiks koncerts Olainē, bet 18. decembrī gaidāma uzstāšanās Ērgļos, savukārt 19. decembrī "Melo - M" viesosies Lielvārdē. 28. decembrī "Operas joks" skanēs Ādažos, bet 29. decembrī gaidāma turnejas kulminācija lielkoncertā Rīgas Kongresu namā. Biļetes uz koncertiem pieejamas kultūras centru kasēs, savukārt uz koncertu Kongresu namā biļetes iegādājamas "Biļešu servisa" kasēs.

"Melo - M" Latvijas koncertturneja turpināsies arī nākamgad.

Latvijas koncertturnejas sākums "Melo - M" ir darbīgas laiks, jo nupat čellu trio mūziķi atgriezušies no Uzbekistānas, kur sniedza koncertus gan Latvijas vēstniecības rīkotajos pasākumos, gan uzstājās Taškentas lielākajā koncertzālē. Savukārt pirms nepilna mēneša "Melo - M" guva labus panākumus pasaulē lielākajā čellistu festivālā Amsterdamā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV