Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

"Dzelzs Vilks" ielūdz uz melanholisko disko

Aija Kaukule, 10.12.2010. 09:06

Īsi pirms Saulgriežiem, Gada tumšākajā laikā, grupa "Dzelzs Vilks" aicina dzelzs jaunavas un sniega vīrus uz Ledus, Sniega un Mēness pilnu koncertu klubā NABAKLAB, piektdien, 17. decembrī, plkst. 22.00. Pēc koncerta gaidāmas dejas kopā ar Dj Uldi Rudaku.
"Dzelzs Vilks" ielūdz uz melanholisko disko

Tie, kuri aicinājumā atpazina "Dzelzs Vilka" populāro dziesmu nosaukumus, nekļūdījās. Sev par pārsteigumu "Dzelzs Vilks" atklājis faktu, ko daudzi, iespējams, ievērojuši jau sen – grupa izrādījusies kaismīga latvieša ziemeļnieciskās dabas apdziedātāja. Gudras galvas izpētījušas, ka "vilku" tekstos atrodamie ziemeļnieciskie jēdzieni „ledus", „auksti" un „gaudo" blakus tādiem kā „sāp", „meitene" un „oranži", repertuārā ir kritiskā pārsvarā. Apkopojot attiecīgo materiālu, tapusi jauna koncerta programma "Melanholiskais disko".

Tajā pēc klausītāju pieprasījuma no krājumiem tiks izcelta virkne dārgumu - gan labi zināmās „Ziema", „Ledus", „Sniegs" un „Mēness" un līdzīgas, kam pievienosies jaunumi, tostarp pavisam svaigā „Viņa grib tik daudz", kas jau izvēlēta par "Dzelzs Vilka" neoficiālo laika prognozi visam nākamajam gadam.

Ja arī Tu jūti sevi skaņotu uz līdzīgas nots, aicinām piebiedroties "Dzelzs Vilkam" gada melanholiskākajā koncertā un kopā ar četriem vilkiem iekustināt ziemeļu sīvumu ledaini karstā disko kluba NABAKLAB arēnā.

Koncerta laikā ikviens par īpašo koncerta cenu varēs iegūt īpašumā jau par retumu kļuvušos "Dzelzs Vilka" izdevumus „Sārtā Rītausma" un „Manās Mājās Sieviešu Nav".

Koncerta sākums plkst. 22.00. Ieeja – Ls 3.

Informācija: www.nabaklab.lv, www.dzelzsvilks.lv

Foto: Egons Reiters

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV