Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Uldis un Ints dāvā dziesmu "Putenī"

Ints Ķergalvis, 10.12.2010. 10:26

Ulda un Inta regšlāgska grupa sveic visus Latvijas un plašās Pasaules iedzīvotājus Ziemassvētkos, dāvājot dziesmu "Putenī".
Uldis un Ints dāvā dziesmu "Putenī"

Jaunās grupas pamatsastāvā darbojas divi šovbiznesā pieredzējuši mūziķi - Uldis Vanags un Ints Ķergalvis. Uldis plašākai publikai pazīstams no projektiem Ufo grupa, Ansamblis Ansamblis, Two Old Babies, Yes - I, savukārt Ints jeb Speiss ir grupas Oranžās brīvdienas sirds un dvēsele. Mūziķi darbojušies arī vairākos citos projektos, tostarp Roberta Gobziņa ansamblī Resnie putni, kur arī meklējamas Ulda un Inta regšlāgska grupas saknes.

Dziesma "Putenī" ir ne vien pirmais abu mākslinieku studijas ieraksts, bet arī kopīgi radītais skaņdarbs. "Dziesmā diemžēl nav pieminēts ne Dievs, ne Ziemassvētki, bet visas dziesmas garumā nepamet sajūta, ka ārā ir skaistākie gada svētki - Ziemassvētki," saka komponists Uldis Vanags. Jau šobrīd dziesma ir dzirdama vairāku Latvijas radiostaciju ēterā. "Tas ir pilnīgi jauns izaicinājums mūsu abu radošajā darbībā. Esam pilni enerģijas un ideju pārsteigt ar nākamajiem skaņdarbiem," atzīst Ints.

Dziesmas "Putenī"ierakstā piedalījušies arī basģitārists Māris Vaivods jeb Kundziņš un trombonists Maksims Starodubovs jeb Makis, abi no "Oranžajām brīvdienām".

Tuvāk ar pašu grupu var iepazīties portāla www.draugiem.lv/uldisunints mūzikas sadaļā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV