Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Radio SWH translēs koncertus no "Arteļa"

Sanita Runtule, 10.12.2010. 10:42

"Artelis – gandrīz teātris" sadarbībā ar radio SWH katru otrdienu septiņos vakarā piedāvās koncertu –tiešraidi „Radio Bihne".
Radio SWH translēs koncertus no "Arteļa"

Vārds bihne, jeb bīne ir vārda skatuve sena forma. Latviešu teātra pamatlicējs Ādolfs Alunāns savā rakstā „Kāds vārds par teāteri" salīdzina skatuvi ar bīni: „tāds spieģelis ir bīne jeb tā vieta, uz kuras aktieri teāteri spēlē..."

Otrdienu vakaros uz Arteļa skatuves teāteri spēlēt nav paredzēts, bet ieskatīties dziļāk dažādu muzikālu formējumu kopdarbā gan. Piedalīties koncertā – tiešraidē „Radio Bihne" grupas tiek aicinātas kāda īpaša iemesla dēļ – vai tās būtu jaunas dziesmas vai jauna kopā sanākšana vai kāds cits patīkams iemesls.

Pēdējā raidījumā, otrdien, 7.decembrī piedalījās grupa „Gaujarts", kas uz Arteļa skatuves kāpa, tikko iznākuši no studijas, kur tika ierakstītas jaunas dziesmas.

Otrdien, 14. decembrī uz Arteļa skatuves un radio SWH tiešajā ēterā savos iespaidos par astoņu mēnešu ceļojumā gūtajiem iespaidiem un tur tapušajām dziesmām stāstīs Ūdrītis un Balode, kas savam jaunajam akustiskās ielu mūzikas projektam ir devuši nosaukumu „Rīga – Pekina".

Aicinām vērot koncertus „dzīvajā" katru otrdienu 19.00 (ieeja no 18.00), kā arī radio SWH tiešajā ēterā!

Dzīvo bildi nodrošina radio SWH LIVE TV!

Biļetes uz koncertiem Artelī www.bilesuparadize.lv – cena Ls 3.00

Tiekamies 14. decembrī Artelī, Blaumaņa ielā 32 vai radio SWH tiešajā ēterā!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV