Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Vecrīgas bārs "I Love You" svinēs septīto dzimšanas dienu

Dace Volfa, "I Love You Records", 13.12.2010. 17:13

Svētdien, 19.decembrī, Vecrīgas bārs "I Love You" svinēs septiņu gadu dzimšanas dienu. Apsveicējus gaidīs bāra dīdžeji un svinību īpašie viesi - grupa "Inokentijs Mārpls".
Vecrīgas bārs "I Love You" svinēs septīto dzimšanas dienu

Lai gan svētdienas bāram "I Love You" parasti ir brīvdienas, 19.decembrī plkst.18.00 vērsim durvis, lai pacienātu pirmos ciemiņus ar glāzi sangrijas. Par muzikālo noformējumu gādās mūsu pastāvīgie dīdžeji, bet dzīvo uzstāšanos sola leģendārā pankroka grupa "Inokentijs Mārpls", kas svinēs ne vien "I Love You" dzimšanas dienu, bet arī plates iznākšanu.

Šomēnes ierakstu izdevniecības "I Love You Records" apgādā nāca klajā "Inokentija Mārpla" ieraksts "Ķeras pie sirds" vinila plates formātā. Pirmo reizi šis albums tika izdots 2007.gadā kompaktdiskā, taču lielās fanu intereses dēļ šī tirāža jau ir izpārdota. Tagad 14 dziesmas, tostarp par koncertu grāvējiem kļuvušās "Eu, priekšniek!" un "Māt, es gribu būt nevainīgs", kā arī divas kaverversijas - "Ciku caku caurā tumba" ("NSRD") un "Nabagu himna" ("Ir bijuši mati un izbijuši"), atgriežas pie klausītājiem ilgspēlējošās skaņuplates izskatā.

"Inokentija Mārpla" plati "Ķeras pie sirds" jau var iegādāties lielākajos Rīgas mūzikas veikalos, bet tikai 19.decembrī bārā "I Love You" to varēs nopirkt par īpašu dzimšanas dienas cenu - Ls 5 (turpmāk - Ls 7).

Arī pārējo "I Love You Records" mākslinieku ierakstiem dzimšanas dienā būs draudzīgas cenas - "Goran Gora and The Yrs" vai "Mona De Bo" kompaktdisks maksās trīs latus, "Mona De Bo" vinila plate piecus latus, bet mūsu draugu albumus, kas arī atrodami bāra disku plauktā, varēs iegādāties par četriem latiem.

Gaidīsim ciemos! Bārs "I Love You" atrodas Vecrīgā, Aldaru ielā 9. Ieeja pie mums vienmēr bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV