Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

"Oranžās brīvdienas" dosies balagānā Rīga – Jelgava – Rīga

Sergejs Bižāns un Jānis Kaličus, 14.12.2010. 16:51 | komentāri (3)

Kafejnīca "Leningrad" un grupa "Oranžās brīvdienas" beidzot ir saņēmušies, lai kopīgiem spēkiem dotos izbraukumā uz Jelgavu. Dauzīsimies pamatīgi un ilgi, to mēs jums varam garantēt. Jo īpaši tāpēc, ka gardākais dzēriens uz planētas, lieliskais viskijs Famous Grouse ir šī pasākuma draugs.
"Oranžās brīvdienas" dosies balagānā Rīga – Jelgava – Rīga

17. decembrī no 21:00 uz "Leningrad" skatuves kāps "Oranžās brīvdienas" bet pie DJ pults sēdīsies Leningrad DJ brigāde. Būs tāds kā iesildīšanās pasākums braucienam.

18. decembrī 17:10 kāpjam vilcienā 6729 Rīga—Jelgava un dodamies braucienā uz Jelgavu, Raiņa ielu 20, "Melno Cepurīšu Baleriju", kur visa vakara garumā konservētā veidā darbosies cafe Leningrad DJ brigāde, bet kaut kad pa vidam tam visam pilnvērtīgu koncertu sniegs jau pieminētie turbofolka meistari Oranžās brīvdienas.

Atgriešanās Rīgā tiek plānota ar vilcienu 6702 Jelgava—Rīga 05:19 (tas jau būs 19. decembris). Vilcienā paredzēti konkursiņi, netipiskas izdarības un iespējams arī koncerts, bet par to tikai uzzināsiet, ja dosieties balagānā. Savukārt tie, kas paliks Rīgā, varēs mūs ap pusseptiņiem sagaidīt. Ar ziediem un presi, kā jau tas pienākas īstiem ceļotājiem.

Nelielu ieskatu tajā, kā tas tika plānots, var uzzināt no videomateriāla http://vimeo.com/17792720 , kas uzņemts cafe Leningrad.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV