Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Pļaviņās gaidāms rokkoncerts "Pa Stīgām"

Jānis Jerofejevs, 14.12.2010. 17:35

29. decembrī plkst.19:00 Pļaviņu novada kultūras centrā norisināsies sen gaidīts rokkoncerts, kurā klausītāju dvēseliskajām stīgām liks vibrēt jaunās, taču daudzsološās rokmūzikas apvienības.
Pļaviņās gaidāms rokkoncerts "Pa Stīgām"

Ziemassvētki un Jaunais gads ir svētki, kuri sevī ietver labu garastāvokli, harmoniju un kopības sajūtu. Šīs lietas nekad nevar būt par daudz, tieši tāpēc arī šis rokmūzikas koncerts sniegs pozitīvi uzlādējošus mirkļus, kurus paņemt līdzi uz nākamo gadu.

Klausītājus uzlādēs grupu "Melanna", "The Afternoon", "The Next Ones", "Trauksmes Stāvoklis", "KĀVI" un "Skolas Blice" muzikālie sniegumi. Laipni aicināts un gaidīts ikviens klausītājs, kurš sevī jūtas vai arī vēlas sajusties jauns. Roka nekad nevar būt par daudz!

Atbalsta Pļaviņu novada dome, Pļaviņu novada kultūras centrs, taksometru firma "Gandris", veikals "Noras" un SIA "Pļaviņu DM".

Ieejas maksa 1 Ls.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV