Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Rīgas Kongresu namā gaidāms grupas "Keksi" muzikālais skudrupūznis 2011

Rafails Balkins, 15.12.2010. 11:53

2. janvārī plkst. 19:00 grupa "Keksi" draugus un pielūdzējus aicinās uz tradicionālo ikgadējo muzikālo sarīkojumu Kongresu Namā. Pēdējā gada laikā sadarbības rezultātā ar nepārspējamo lietuviešu dziedātāju Aļģirdas Šuminskas "Keksi" ir sagatavojuši jaunu programmu, ar kuru saņēmusi plašu publikas atzinību kā viena no labākajām Rock & Roll grupām Baltijā.

Grupu kā līdz šim vada leģendārais Latvijas muzikants Aleksandrs Sircovs. Viņš ir zināms katram Latvijas mūziķim, un katru gadu viņa veidotie skudrupūžņa saieti – festivāli ir bagātīgi apmeklēti un iecienīti.

Nav noslēpums, ka šis tradicionālais muzikālais pasākums sakrīt ar Aleksandra dzimšanas dienu, kuru viņš vienmēr sagaida ar saviem draugiem – muzikantiem uz skatuves.

Kā vienmēr uz skatuves varēs redzēt daudzus pazīstamus mūziķus: grupa no Igaunijas „Chicken Band", Lietuvas projekts „AC/DC Tribute LT", „Latvian Blues Band", Pete Anderson & Swamp Shakers un, protams, Keksi ar Aļģirdu Šuminsku.

Par izklaidēm atbildīgs būs Andris Freidenfelds, un tātad visiem būs garantēti īsti muzikāli svētki.

Ar koncerta biļešu tirdzniecību nodarbojas uzņēmums „Biļešu paradīze".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV