Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Jau rīt Āgenskalna baznīcā notiks Ziemassvētku koncerts „Arvien tuvāk"

Koris Mūza, 15.12.2010. 12:49 | komentāri (1)

Ceturtdien, 16.decembrī, plkst.19.00 Āgenskalna baptistu baznīcā, Mārupes ielā 14 notiks Ziemassvētku koncerts „Arvien tuvāk". Koncertā piedalīsies grupa "Jorspeis", Anete Kozlovska, Valdis Indrišonoks, Lība Ēce-Kalniņa, Santa Lozinska, Jānis Strapcāns, Mateja draudzes kamerorķestris un jauniešu koris „Mūza".
Jau rīt Āgenskalna baznīcā notiks Ziemassvētku koncerts „Arvien tuvāk"

Grupa „Jorspeis" plašākai publika kļuva zināma ar vairākiem veiksmīgiem singliem „Beautiful", „Debesis ir tuvu klāt" un „Sākums". Ziemassvētku koncertos grupa „Jorspeis" kopā ar kori un orķestri atskaņos dziesmas no Ziemassvētku albuma "Debess kori pie namiem pienāk", tāpat uzstāšanās programmā iekļautas dziesmas no grupas jaunākā albuma „Ābele baltā".

Anete Kozlovska ir īpaša mūziķe, kas jau vairāk kā desmit gadu garumā komponē un atskaņo savu orģinālmūziku. Viņas dziesmas izceļas ar īpašu personiskumu un sirsnību, to saturs ir tuvs jebkuram cilvēkam. Anetes mūzikas burvība un šarms slēpjas tās vienkāršībā, tuvībā un cilvēciskās sajūtās. Ziemassvētku koncertos dziesminiece Anete Kozlovska uzstāsies gan kopā ar saviem draugiem un muzikālajiem domubiedriem, gan ar kori un orķestri, atskaņojot jau daudzu iemīļotas dziesmas un dziesmas no topošā solo albuma.

Valdis Indrišonoks ir Latvijā pazīstams mūziķis, komponists un producents. Muzicējis un sadarbojies ar daudziem mūziķiem, ierakstījis un izdevis piecus solo albumus. Ziemassvētku koncertos Valda Indrišonoka, kora un orķestra izpildījumā skanēs dziesmas no albuma „Klusas sarunas ar Tevi".

Koris "Mūza" ir jaunām idejām atvērts un aktīvi koncertējošs koris, kas šogad prezentēja savu jaunāko albumu „Immortal", daudz sadarbojas ar dažādu žanra māksliniekiem Latvijā un ārvalstīs. Koris „Mūza" koncertos atskaņos skaņdarbus no savas jaunākās Ziemassvētku programmas, kā arī uzstāsies kopā ar draugiem.

Koncertos piedalīsies arī jaunā, talantīgā dziedātāja Lība Ēce-Kalniņa, grupas „Xenos" soliste Santa Lozinska un grupas „H2O" solists Jānis Strapcāns.

Koncertu atbalsta SIA „Zaļā josta", Rīgas dome, Mateja un Āgenskalna baznīcu draudzes.

Ieeja koncertā par ziedojumiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV