Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Klubā "Nabaklab" notiks Sanktpēterburgas dīdžeju pasākums „Moistmoorland expedition"

Edgars Āboliņš, 15.12.2010. 14:49

18. decembra vakarā klubā "Nabaklab" notiks vērienīgs vairāku Sanktpēterburgas dīdžeju kolektīvu rīkots pasākums „Moistmoorland expedition", kurā uzstāsies arī grupa „Superficial random knowledge porrige".
Klubā "Nabaklab" notiks Sanktpēterburgas dīdžeju pasākums „Moistmoorland expedition"

„Superficial random knowledge porrige" ir trīs nu jau labu laiku citās valstīs dzīvojošu Sanktpēterburgas jauniešu grupa, kas uz skatuves rada iespaidīgu post-rock, hardcore, electro un shoegaze sajaukumu, izmantojot gan elektroakustiskus instrumentus, gan lielu daudzumu efektu un dažādu elektronisku ierīču. Grupas muzikālā kokteiļa pamatā ir visu trīs tās dalībnieku atšķirīgā muzikālā pieredze – no dīdžejošanas līdz spēlēšanai dažādās pankroka grupās.

Taču „Superficial random knowledge porrige" trio ne tuvu nav šī pasākuma galvenais notikums – abās kluba "Nabaklab" zālēs jau no 22:00 spēlēs vairāki dīdžeji un DJ kolektīvi no Sanktpēterburgas - Spartacus Brutus, Youkovskiy, American Gigolo, LaikaLaska, RHP un citi.
Daļa sestdienas vakarā spēlējošo dīdžeju ir Sanktpēterburgā populārā klubu pasākuma „Thumbs up!" rezidenti.

NABAKLAB 18. decembrī durvis ver kā vienmēr, jau plkst. 12:00. Pasākuma sākums – 22:00.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV