Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Valmieras jaunajā klubā "Flyzone" notiks grandiozas jaunā gada sagaidīšanas svinības

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 16.12.2010. 13:57

Jaunatvērtais klubs "Flyzone" Valmierā, Stacijas ielā 2 ielūdz uz jaunā – 2011.gada sagaidīšanas svinībām kopā ar dīdžeju un producentu [Ex] da Bass, kas sāksies 31.decembra vakarā plkst.22:00 un ilgs vismaz līdz 1.janvāra pusdienlaikam.
Valmieras jaunajā klubā "Flyzone" notiks grandiozas jaunā gada sagaidīšanas svinības

Kluba komanda šim notikumam gatavojas ļoti rūpīgi. Viens no kluba saimniekiem stāsta: "Jaunā gada nakts pie mums būs ļoti īpaša un nebaidos teikt, ka šis būs skaļākais tusiņš Valmierā! Gatavojam ļoti daudz pārsteigumu, galvenais no tiem ir jaunā kluba dizaina un tehniskā aprīkojuma prezentācija, kas pateicoties nopietniem sagatavošanas darbiem vairāku mēnešu garumā pārsteigs visus! Pusnakts šampanietis, plaukšķenes, piparkūkas, foto stūrītis, lieliska balva no starptautiskās tūrisma kompānijas "Nek-Tour International" un vēl un vēl. Man ir liels prieks arī par to, ka tieši pie mums šajos svētkos, uzstāsies mūsu ilgadējais draugs – 2010.gada populārākais Latvijas dīdžejs – [Ex] da Bass! Tas noteikti ir jāredz un jādzird!"

Svinību iesildošo un noslēdzošo dīdžeju pienākumus veiks dīdžeji Ossby un King Norman no Rīgas, bet par video projekcijām rūpēsies vīdžejs Kosmoss no "ILLEGAL DJ TEAM RIGA".

Ieejas biļetes cena "HELLO 2011!" pasākumā – Ls 5. Biļetes par supercenu, iepriekšpārdošanā, nopērkamas kluba "Flyzone" mājas lapā – www.flyzone.lv! Turpat atrodama arī informācija par galdiņu rezervāciju.

Informē: "EHR Party Service", "Progressive FM", draugiem.lv, vipi.lv, easyget.lv, piedalies.lv, kasnotiek.lv un theroom.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV