Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Lorija Vuda sniegs bezmaksas koncertu kopā ar jaunajiem māksliniekiem

Maija Straupmane, 17.12.2010. 09:55 | komentāri (1)

22.decembrī plkst. 19:00 tirdzniecības centrā „Mols" bezmaksas koncertu visiem apmeklētājiem sniegs populārā ansambļa „Čikāgas piecīši" dalībniece Lorija Vuda kopā ar Latvijas radošo bērnu un jauniešu studiju "Violento". Programmā paredzēta gan jauno mākslinieku kopīga uzstāšanās ar L.Vudu, gan studijā apgūtās solodziesmas.
Lorija Vuda sniegs bezmaksas koncertu kopā ar jaunajiem māksliniekiem

Koncertā kopā ar L.Vudu piedalīsies aptuveni 20 studijas „Violento" bērnu un jauniešu vecumā no 5 līdz 18 gadiem. Jaunie izpildītāji koncertā uzstāsies ar populārām dziesmām, tāpēc skatītāji varēs dziedāt līdzi, jo daudzas no tām būs visiem labi zināmas, piemēram, "Slēptākās domas", "Tik balti", Ticot mīlot un gaidot", "Jūs bērniņi nāciet" u.c.

Koncerta dalībnieku vidū būs arī tādi jaunie dziedātāji, kas ir daudzu konkursu laureāti un jau atzīti Latvijas jaunie izpildītāji, piemēram, Rihards Andris Bērziņš, Adrija Korsakaite, Luīze Krasta, Katrīna Kabiņecaka, Anna Duncīte, Patrīcija Anna Doniņa, Elīna Žizņevska. Pati L.Vuda iejutīsies arī šī koncerta vadītājas lomā.

„Šajā pirmssvētku dienās bērni it īpaši vēlas parādīt, ko jaunu šā gada laikā ir iemācījušies kopā ar saviem mīļajiem skolotājiem, tāpēc aicinājām jaunos māksliniekus parādīt savus talantus mūsu apmeklētājiem. Nav šaubu, ka tieši skanīgas dziesmas spēj uzburt svētku sajūtu ikvienā sirdī, tāpēc aicinu visus piedalīties un saņemt kā dāvanu šos jaukos svētku koncertus," aicina Lelde Gangnuse, tirdzniecības centra „Mols" menedžere.

"Ziemas svētki nebūtu nekas bez mūzikas – garīgas, gaišas, cerīgas un piepildītas.
Tas nebūtu īpašs laiks, ja pasaule un apkārtējie cilvēki nekļūtu labestīgāki. Tas ir laiks, kad cenšamies iepriecināt tos, kas mums līdzās – ģimeni, draugus, kolēģus, pat nejaušam garāmgājējam uzsmaidām vai sniedzam palīdzīgu roku. Ziemassvētki – tās ir priecīgās bērnu sejas, tikko ceptas piparkūkas un pīrāgi, svētku vakara dievkalpojums ar ģimeni un jautrs turpinājums ap eglīti," savās Ziemassvētku sajūtās dalās māksliniece L.Vuda.

Lorija Vuda ir studijas „Violento" mākslinieciskā vadītāja un vokālā pedagoģe. Studijā mācās bērni un jaunieši no visas Latvijas - gan solisti, gan popgrupas. Jaunie mākslinieki aktīvi koncertē visā Latvijā un arī ārpus tās robežām. Studijas dalībnieki kopā ar L. Vudu izpilda arī visiem pazīstamas un iemīļotas dziesmas no "Čikāgas piecīšu" repertuāra, piemēram "Mūsu mīlestība" un "Šūpuļdziesma", taču katrs studijas dalībnieks L. Vudas vadībā mācās un apgūst solo dziesmas, kuras izpilda koncertos.

Turpinot ieskandināt Ziemassvētkus, 24 .decembrī plkst. 13:00 „Molā" notiks bērnu vokālās estrādes studijas „Pumpuriņi" Ziemassvētku koncerts. Studijai ir jau gandrīz 20 gadu muzikālā pieredze, kā arī atzinības gan Latvijā, gan starptautiskā līmenī.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV