Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

„PND" un „All Day Long" devušies kopīgā koncerttūrē

Jānis Enkūzens, 17.12.2010. 16:02

Laikā no 16. līdz 18. decembrim divas no Latvijas zināmākajām pankroka grupām „PND" un „All Day Long" devušās kopīgā koncerttūrē ar nosaukumu „Ziemassvētku jampadracis 2010". Pirmais no koncertiem notika vakar Rīgā klubā "Nabaklab", šodien koncerts gaidāms Cēsīs "Fonoklubā", bet rīt - Liepājā klubā "Fontaine Palace".
„PND" un „All Day Long" devušies kopīgā koncerttūrē

Ideja par koncerttūri radusies jau pirms pāris gadiem, kad abas grupas tieši pirms Ziemassvētkiem kopā nospēlēja vairākus koncertus minētajās pilsētās, taču šoreiz brauciens organizēts apzināti.

Jāpiemin, ka „All Day Long" šie būs pēdējie koncerti šogad, pēc kuriem grupa turpinās ilgi gaidītā albuma ierakstu. Savukārt „PND" šie būs vieni no pirmajiem koncertiem pēc grupas sastāva izmaiņām – kopā ar jauno bundzinieku.

Liepājā „Ziemassvētku jampadracis 2010" ieradīsies 18. decembrī, klubā
„Fontaine Palace"

Cēsīs koncertā ieeja bez maksas, bet Liepājā ieejas maksas ir 2 lati, iepriekšpārdošanā www.bezrindas.lv 1lats un 50 santīmi.

http://www.fontainepalace.lv
http://fonoklubs.lv/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV