Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Underground iznāk no pagrabiem

DJs Bārs, 20.12.2010. 09:24 | komentāri (1)

Sestdien, 25.decembrī, pašā Vecrīgas sirdī, Mazajā Jaunavu ielā, pie Līvu laukuma un Kaļķu ielas, tiek atvērta jauna izklaides vieta "DJs Bārs".
Underground iznāk no pagrabiem

Tas ir Aigara Matvejeva, viena no Latvijas elektronikas pioniera, klubu "Pasaka", "Panna", "Metro/m.808", "PULSē" radītāja, jaunākais projekts. Viņa vecāko klubu apmeklētājiem bērni jau ir jaunāko deju laukumu slīpētāji.

"DJs Bārs" šoreiz nav deju klubs, bet tipisks Vecrīgas bārs. Bāra adrese ir Laipu 5, bet ieeja ir ēkai no otras puses, no M.Jaunavu ielas, kas ir ap stūri, gar Hesburgeru. Nākot no Kaļķu ielas, tas ir Pelmeņiem otrā pusē, ap stūri gar Drogām.

Bārs atrodas 1.stāvā un ļoti ir neliels, parastā vientiešu dzīvokļa platībā un tāpēc ļoti kompakts un mājīgs. Vieta ir paredzēta apmēram 30 cilvēkiem un ir lieliski izmantojama dažādu Notikumu atzīmēšanai, Jubileju svinēšanai, nelieliem korporatīviem pasākumiem. Ir iespējams arī rezervēt 7 vietīgu galdiņu atsevišķā mazā telpā.

Bāra telpā ir uzstādīts video projektors un lielais ekrāns. Jaunajiem dīdžejiem tiks dota iespēja pieslīpēt savas iemaņas uz profesionālas tehnikas.

Ieeja bārā ir bezmaksas.

Cenas būs lieliskas, jo alus tikai 70 sant., bet skrūve 1,50Ls, B'52 ņem nieka divus latus.

Darba laiks tiek noteikts: katru dienu no 18:00 līdz pēdējam klientam.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV