Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Pieejamas papildbiļetes uz "Melo - M" lielkoncertu Kongresu namā

Madara Gruntmane, 21.12.2010. 09:06

Ņemot vērā, ka 29. decembrī Rīgas Kongresu namā gaidāmais čellu trio "Melo - M" lielkoncerts "Vecgada Operas joks" ir izpārdots, tirdzniecībā nonākušas papildbiļetes. Tās vēl iespējams iegādāties „Biļešu servisa" tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuserviss.lv.
Pieejamas papildbiļetes uz "Melo - M" lielkoncertu Kongresu namā

Lielkoncerta pirmajā daļā skanēs "Melo - M" jaunā programma "Phantasy of the Opera" - jaunas versijas par pasaulē populārām opermūzikas tēmām Kārļa Auzāna aranžējumos trim čelliem. Repertuāra klāstā būs Verdi, Vāgnera, Rosini, Pučīni, Bizē, Rimska - Korsakova, Geršvina, kā arī citu ievērojamu komponistu melodijas.

Opermūzikas tēmas neiztrūkstoši papildinās dažādas atraktīvas izdarības un joki, piemēram, "Melo - M" demonstrēs, ka slaveno tēmu no Verdi operas "Traviata" iespējams atskaņot nevis ar čella lociņu, bet šampanieša glāžu palīdzību.

Savukārt koncerta otrajā daļā "Melo - M" atskaņos pasaules tautu mūziku, oriģinālskaņdarbus un popmūzikas un roka hitus. Kopā ar "Melo - M" muzicēs arī bundzinieks Vilnis Krieviņš.

Līdz ar koncertu klajā nāks arī grupas ceturtais studijas albums "Phantasy of the Opera".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV