Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Bogdana Tarana, Maksa Lomova un Zazzy singls iznāk "Bid Muzik" paspārnē ASV

Bogdan Taran, 21.12.2010. 14:46

20. decembrī Čikāgas skaņu ierakstu leibls Bid Muzik izdēva projekta Phonetica singlu "Feel", kuru Bogdan Taran, Max Lomov un Zazzy ierakstīja kopā ar vokalilstu Hektor Thillet.
Bogdana Tarana, Maksa Lomova un Zazzy singls iznāk "Bid Muzik" paspārnē ASV

"Feel" – tas ir sulīgs deep house treks ar pieminamu ielasītu tekstu no Puerto-Rikas mākslinieka un dzejnieka Hektor Thillet. Pirmajā singla daļā bez vokālas un instrumentālas versijām iekļauti arī daži remiksi. Divi no tiem no ārzemju producentiem Anthony Rodelli un Nique līdzīgā stilā oriģinālam, bet trešais no Ogres producentiem Craft B, kas pārved melodiju citā stilistiskā plaknē.

Pirmais Phonetica singls "In Motion" ar Nica Brooke balsi tika izdots pērna gada jūlijā uz Amber Muse Records Latvijā. Bez projekta Phonetica tas divi dalībnieki Max Lomov un Zazzy strādā arī zem vardā Testpattern, kura ieraksts agrāk tika izdotā deju mūzikas izlasēs Eiropā.

Starp dīdžejiem, kuri atbalsta jaunu Phonetica melodiju "Feel" ir tādi mākslinieki, ka Joachim Garraud, Jim Shaft Ryan (Moneypennys), Brandon Block, Sergio Flores, Dubble D/ Moodymanc u.c.

Noklausīties un iegādāties ierakstu var vienā no populārajiem online veikaliem Beatport šeit:
https://www.beatport.com/en-US/html/content/release/detail/304623/Feel

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV