Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

„Pieneņu Vīns": Mēs esam laimīgi, ka tikām „Eirodziesma 2011" pusfinālā

Dandelion Wine, 21.12.2010. 14:48 | komentāri (8)

Grupas „Pieneņu Vīns" („Dandelion Wine") jaunais singls „You Are" ir nokļuvis Latvijas Nacionālās Eirovīzijas atlases pusfinālā „Eirodziesma 2011". Ar to grupa vēlas pārstāvēt Latviju Eirovīzijas konkursā Vācijā, Diseldorfā.
„Pieneņu Vīns": Mēs esam laimīgi, ka tikām „Eirodziesma 2011" pusfinālā

„Eirodziesmas" konkursa organizatori šogad ir nolēmuši atkal veidot divas pusfināla kārtas, katrā no kurām piedalīsies 10 dziesmas un 5 tiks tālāk finālā: trīm palīdzēs skatītāju telefonbalsojums un divas izvirzīs žūrija. Šogad ir ieplānots arī kāds pārsteigums: izaicinājuma kārta, kurā piedalīsies 10 dziesmas, kas pēc pusfināliem finālā netiks: no tām vienu noteiks skatītāju balsojums, bet otru – žūrija.

"Es un mana komanda esam laimes pārņemti", saka grupas soliste Evilena. „Mēs esam cītīgi strādājuši un tas arī atmaksājās!" Ar šo dziesmu grupa vēlas pateikt, ka ir jāiemācās novērtēt ikvienu cilvēku, kas atrodas jums blakus.

Grupa „Pieneņu Vīns" augstu novērtē iespēju piedalīties konkursā kopā ar citiem mūziķiem, kas Latvijā jau ir pazīstami un populāri. „Atzinību pusfinālā novērtējam kā balvu par mūsu centieniem. Ir jātic un jāstrādā, un tikai tad varēs sasniegt to, ko patiesi, no sirds vēlies!" saka grupas dalībnieki.

Nacionālā pusfināla dalībnieku dziesmas-pretendentes var noklausīties Latvijas Eirovīzijas oficiālajā mājaslapā www.eirovizija.lv

Pieneņu Vīna dziesmu var noklausīties arī šeit: http://www.youtube.com/watch?v=J8SXMCEyrYY

Pirmais pusfināls LTV1 ēterā risināsies 2011. gada 5. februārī, otrais - 12. februārī, papildkārta jeb izaicinājuma kārta – 19. februārī, bet Nacionālās atlases fināls - 26. februārī LTV1 tiešraidē no Ventspils teātra nama „Jūras vārti".

Resursi internetā:
www.pienenuvins.lv
http://dandelionwine.draugiem.lv
http://myspace.com/winedandelion

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV