Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

GG choir ielūdz uz Ziemassvētku tūres noslēguma koncertu

Kristīne Timermane, 22.12.2010. 09:36

26. decembrī pl. 19:00 GG choir ielūdz uz Ziemassvētku tūres noslēguma koncertu „Ziemassvētki – Ikvienam No Mums" Vīlandes baznīcā.
GG choir ielūdz uz Ziemassvētku tūres noslēguma koncertu

Cilvēkam nevajag daudz, ir reizes, kad pietiek tikai ar viena cilvēka patiesu smaidu, lai sasildītu otra cilvēka sirdi.Mēs mīlam neviltotus bērnu smieklus, prieka asaras, apskāvienus un dāvināšanas prieku! Šajā laikā cilvēkiem pietrūkst mīlestības un prieka, tāpēc mēs devāmies pie tiem, kuriem šīs lietas pietrūkst visvairāk, lai dotu cerību un siltumu gan bērnu, gan veco laužu sirdīs.

Viena mēneša garumā GG choir priecēja Latvijas sociālo aprūpes centru un pansionātu ļaudis, kā arī bērnu namu iedzīvotājus ar skanīgām un visiem labi zināmām Ziemassvētku dziesmām un rotaļām, atklātnītēm un dāvanām, ko sarūpējuši Latvijas skolu bērni un jaunieši. Ziemassvētku tūre kļuvusi par kora tradīciju, un tā tiek rīkota jau septīto gadu. Šogad koris svinēja savu sesto dzimšanas dienu.

Mēs vēlamies pateikties ik vienam no Jums, kuri dāvināja smaidus dāvanu maisiņos, tiem, kuri mūs atbalstīja finansiāli, un arī tiem, kuri kora pirmstūres koncertā mūs atbalstīja ar aplausiem un laba vēlējumiem. Šis noslēguma koncerts būs kā emociju pilns pateicības apliecinājums Jums!

Nosvinēsim Ziemassvētkus kopā 26. decembrī, 19:00, Vīlandes baznīcā (Vīlandes ielā 9)!

Ieeja pa ziedojumiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV