Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Janvārī Valmierā uzstāsies zvaigznes no šova "Dziedi ar zvaigzni"

Elīna Neimane, 22.12.2010. 14:11

Ar koncertu 20.janvārī plkst. 19 Valmieras Kultūras centrā savu Latvijas koncertturneju sāks projekts "Zvaigznes no šova "Dziedi ar zvaigzni" - tavā pilsētā!".

Kā informē projekta pārstāvis Jānis Auzāns, koncertā piedalīsies šova "Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas" dalībnieki - mūziķis Atis Auzāns, Dailes teātra aktrise Aija Dzērve, Kuldīgas Sv. Annas baznīcas mācītājs Mārtiņš Burke-Burkevics un dziedātāja Liene Bronuša (pazīstama ar skatuves vārdu Candy). Koncerta apmeklētājiem būs iespēja dzirdēt tādas dziesmas kā "Dvēselīte", "Jel dod man bučiņ", "Guli, meitīna", "Un tūkstoškārt", "Nepārmet man", "Undīne", "Laika dziesmiņa", "Princesīte", dziesmiņa no kinofilmas "Dāvana vientuļai sievietei", "Zelta sirds" un "Laika dziesmiņa", "Atgriešanās", kā arī citi iemīļoti un pazīstami skaņdarbi.

Koncertos piedalīsies arī TV3 šova "Dejo ar zvaigzni" dalībnieki Jānis Auzāns un Zane Prokofjeva. Paredzēts, ka vairākos koncertos piedalīsies arī Dailes teātra aktieris Artis Robežnieks un dziedātāja Vineta Elksne.

"Lai priekšnesumi pēc iespējas līdzinātos šovā redzētajam, tie tiks paspilgtināti ar dekorācijām, kā arī gaismas un skaņas efektiem. Maksimāli centīsimies radīt atmosfēru, kāda valdīja šovā "Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas", lai tiem skatītājiem, kuri vēroja šovu, atsauktu atmiņā vienpadsmit svētdienas vakaros izbaudītās emocijas, savukārt tos, kuri šovam nesekoja, no jauna iepazīstinātu ar lieliskajiem māksliniekiem un viņu sniegumu," norāda Jānis Auzāns.

Biļetes uz koncertu iepriekšpārdošanā nopērkamas Valmieras Kultūras centra kasē un internetā www.bilesuparadize.lv. To cena no Ls 3 - 6,-.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV