Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Igors Novikovs sveic Ziemassvētkos ar radio singlu "Angel"

Patrīcija Kraukle, 23.12.2010. 09:33

Ziemassvētki, pirmkārt, ir reliģiozi svētki un ir svarīgi, lai šajā laikā katram būtu savs sargeņģelis, tādēļ Igors Novikovs kopā ar Sandijego gospeļu kora vokālistēm iedziedājis jaunu versiju jau labi zināmai dziesmai „Deep Inside" jeb „Angel", kas ir dziesmas otrs nosaukums.
Igors Novikovs sveic Ziemassvētkos ar radio singlu "Angel"

Pirmo reizi dziesma „Deep Inside(Angel)" ar Igora Novikova mūziku un Lolitas Novikovas vārdiem grupas Rebel izpildījumā izskanēja albumā ar tādu pašu nosaukumu jau 1995.gadā un ieguva balvu „Zelta mikrofons".

Šogad, 2010.gadā, Igors Novikovs to ieskaņojis jaunās skaņās Amerikā pie sava drauga un producenta rīdzinieka Valērija Seiska, Sandijego studijā kopā ar melnādainām gospeļu kora vokālistēm.

Sandijego studijā rakstītas un šeit Latvijā masterētas studijā G.E.M. pie Edija Gņedovska arī pārējās jaunā diska dziesmas, kas iznāks jau drīzumā.

Igors Novikovs visiem zināms kā leģendārās grupas Rebel dibinātājs, komponists, ģitārists un solists. Taču šogad Siguldas Blūza svētkos 2010 Igors piedalījās ar pilnīgi jaunu projektu Igor 'Rebel' Novikoff & Band. Un grupas sastāvs komentārus neprasa: Igors Novikovs – ģitāra, balss, Gints Žilinskis – taustiņinstrumenti, Vilnis Krieviņš – sitamie instrumenti, Bruno Priekulis – bass, Juris Kristons – ērģeles un Andrejs Smirnovs – ģitāra.

Jauno dziesmu var noklausīties un lejupielādēt mājas lapā www.platforma.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV