Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

"British Sea Power" gadumijā dzeršot līdz nemaņai

Mārtiņš Zviedris, 24.12.2010. 14:45

Arī britu mūzikas nedēļraksts "NME" paredzējis savas Jaungada svinības. Tās notiks Londonas klubā "Koko" Kemdenhaistrītā, koncertā piedalīsies grupas "British Sea Power", "Joe and Will Ask?" un "Fiction".
"British Sea Power" gadumijā dzeršot līdz nemaņai

"Mēs domājam pamatīgi piedzerties," – tā par savu Jaungada ballītes "rīcības plānu" "British Sea Power" taustiņnieks un kornetists Fils Samners, aicinot pārējos svinību dalībniekus to darīt kopā ar viņiem. „Tiklīdz sākas Jaunais gads, visi atkal kļūst arvien nomāktāki," mūziķis atklāj savu novērojumu, piebilstot, ka, viņaprāt, tālab nekas cits neatliek, kā vien žvingulī glābties no Jaungada depresijas. Samners gan piekrīt – šis Jaunais gads tomēr nebūs arī bez skaidrā prātā gūstamām priecīgām izjūtām – 10. janvārī dienasgaismu ieraudzīs "British Sea Power" albums "Valhalla Dancehall".

Koncertā neiztikšot arī bez pārsteiguma - uz skatuves "See Power" solījis pievienoties kāds ļoti pazīstams grupas cienītājs, varbūt pat pāris.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV