Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Klubs "Nabaklab" aicina uz Jaungada karnevālu

Edgars Āboliņš, 28.12.2010. 16:43

Vecgada vakarā klubs "Nabaklab" kopā ar Mūsdienu ritmiskās mūzikas klubu rīko karnevālu ar devīzi „Nesaprastie līdzinieki". Par mūziku gādās daudzi gan radio NABA, gan citur daudz dzirdēti un atpazīstami dīdžeji.
Klubs "Nabaklab" aicina uz Jaungada karnevālu

Abās kluba zālēs jau no 21:00 uzstāsies vairāki dīdžeji un DJ kolektīvi – „Crystral soundsystem" meitenes, miksmeistars AG, Kaspars Bindemanis, DJ A. Laime, DJ Noela, radio NABA diskotēka „Ej apskrieties", DJ Valters K. un citi.

Līdzās dīdžeju priekšnesumiem paredzētas arī daudzas citas aktivitātes gan kluba telpās, gan pagalmā.

Karnevāla idejas autori - Mūsdienu ritmiskās mūzikas klubs – par pasākuma tematiku saka: „Izdomā,kam esi līdzīgs, jo vari būt jebkas - filmu zvaigzne, politiķis, kinovaronis, mūziķis, ugunsdzēsējs, labais policists, pēdējais latvietis vai Supermeitene. Šajā naktī Tu vari būt īsta personība!"

Vairāk informācijas atradīsiet kluba interneta vietnē www.nabaklab.lv, pasākuma sākums plkst. 21:00, ieeja – 2 lati cilvēkiem maskās un bez maksām – 4 lati.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV