Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Gacho izlaiž jaunu singlu kopā ar oficiālo videoklipu

Kaspars Jansons, 30.12.2010. 09:32

Elektrohipsters Gacho nodod sabiedrības vērtējumam jauno singlu „Par Virsdrēbēm" vienlaikus ar singla oficiālo mūzikas videoklipu. Dziesmā piedalās arī mītiskais mākslinieks Casio no Legolandes.
Gacho izlaiž jaunu singlu kopā ar oficiālo videoklipu

„Par Virsdrēbēm" stāsta par kāda cilvēka mīlestību pret materiālām lietām, konkrētajā gadījumā, drēbēm. Stāsts patiesībā ir tikpat smieklīgs, cik patiess - jo apģērbu fanātiķu mūsdienās netrūkst.

„Singla videoklipu mēs apzināti izvēlējāmies veidot kardināli pretēji gaidītajam scenārijam, ka tam vajadzētu tikt filmētam, piemēram, dārgu apģērbu veikalu skatlogu ielenkumā. Ar singla videoklipu mēs mēģinājām atainot dziesmas ideju tikpat kuriozu kāda tā pašos pamatos arī ir," par dziesmu un video saka pats autors Gacho.

Jaunais singls ir pilnīgi svaiga kompozīcija no vasaras vidū gaidāmā jaunā studijas albuma. Dziesmu „Par Virsdrēbēm" autors dāvina par brīvu savā jaunatvērtajā mājaslapā www.gacho.lv .

Dziesmas mūzikas autori ir Ervīns Ruņģis (E:91) un Andris Ratnieks (DJ Plastic), par klipa tehnisko un vizuālo daļu parūpējies Nikolajs Fatjanovs (Nikolai Fatyanov) no radošās apvienības „Prosta Krasava". Scenārija autori Gatis Irbe un Kaspars Jansons.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV