Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

LMA Studentu klubs Jauno gadu sagaidīs „New York, New York" noskaņās

LMA Studentu klubs, 30.12.2010. 11:16

Piektdien, 31. decembrī, no plkst. 22:00 LMA Studentu klubs aicina sagaidīt Jauno gadu „New York, New York" noskaņās.
LMA Studentu klubs Jauno gadu sagaidīs „New York, New York" noskaņās

Kā katru gadu, LMA Studentu klubs sagaidīs jaunu gadu ar ballīti, kas šogad veltīta tēmai „Ņujorka". Tā ir viena no lielākajām pilsētām ASV, kā arī viena no pasaules finanšu, modes, izklaides un kultūras centriem. Par Ņujorku uzņemtas neskaitāmas filmas un tai sacerētas dziesmas, veltīti mākslas darbi un tur rasta iedvesma. Ne velti saka, ka Ņujorka ir pilsēta, kur dzimst un piepildās sapņi. Tieši šādā noskaņā pavadīsim šo gadu un, sagaidot jauno, 2011. gadu, ļausimies mirklim.

Aicinām Tevi šajā vakarā saposties un radīt tēlu, kas Tev asociējās ar šo tik ļoti dažādo pilsētu. Vai tas ir kāds no seriāla „Gossip girl" tēliem, dāmas no „Sex and the city", varbūt Alicia Keys vai Frank Sinatra, vai kāds no „Ņujorkas bandām"?

Kluba durvis Jaunā gada sagaidīšanai vērsim jau plkst. 22:00, ieejas maksa: 2,00 Ls. Un, kā jau ierasts, pusnaktī šampanietis no mums.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV