Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

"Triānas Parks" rīko dziedātāju atlasi "Eirovīzijai"

Ilze Malaševska, 05.01.2011. 09:22

Grupa "Triānas Parks" meklē dziedātāju, kurš "Eirovīzijas dziesmu konkursā" kopā ar grupu izpildīs dziesmu "Upside Down". Mūziķi atlasē, kas notiks 9. janvārī, aicina piedalīties ikvienu interesentu, kurš ir vismaz 16 gadus vecs, prot dziedāt, dejot un jau sen vēlas atrasties uz lielās skatuves.
"Triānas Parks" rīko dziedātāju atlasi "Eirovīzijai"

Atlases dalībnieka uzdevums ir sagatavot divas dziesmas - vienu pēc savas izvēles, otru – "Upside Down". Dziesma un tās teksts atrodami konkursa mājas lapā www.eirovizija.lv. Abas kompozīcijas būs jāizpilda akapella versijā jeb bez pavadījuma.

Atlases dalībniekus vērtēs "Triānas Parka" dalībnieku žūrija un atlase norisināsies divās kārtās.

"Mani interesē ne tikai dalībnieka vokālās dotības, bet arī spēja prezentēt savi kā personību, svarīga ir arī vēlme līdzdarboties un būt atvērtam dažādu ideju realizēšanā!", tā par konkursu grupas soliste Agnese.

Atlase notiks 9. janvārī pulksten 12:00, tirdzniecības centra "Galleria Riga" 7. stāvā. Dalībnieku reģistrācija no pulksten 11.00.

Sīkāka informācija un detalizētāki norādījumi būs atrodami grupas mājas lapā: www.trianasparks.lv, kā arī grupas sociālajos tīklos.

Atlasi atbalsta: draugiem.lv, Galleria Riga, Picture Happy.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV