Sestdiena, 28.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Sergejs, Svetlana, Lana;

Nedēļas nogalē Valmieras Kultūras centra koris „Skan" sniegs divus koncertus

Elīna Neimane, 05.01.2011. 12:22

Arī 2011.gadā Valmieras Kultūras centra jauniešu koris „Skan" turpina aktīvu darbību Irēnas Zelčas vadībā. Sestdien, 8.janvārī, plkst. 11.30 koris ar koncertu uzstāsies pansionātā „Valmiera", kura iemītniekus Ziemassvētkos jau priecēja Irēnas Zelčas vadītais vīru koris „Imanta".

Savukārt svētdien, 9.janvārī, plkst.13 koris „Skan" uzstāsies Garīgās mūzikas koncertā Valmieras Sv.Sīmaņa baznīcā. Koncerts norisināsies 20.Starptautiskā Ziemas mūzikas festivāla ietvaros, un tajā piedalīsies Līga Ivāne (ērģeles), jauniešu koris „Skan" (diriģentes Irēna Zelča un Marika Rolmane), Līva Tomiņa (vijole), Biruta Vaivode (vijole), Inga Ozoliņa (alts), Laima Kunkule (čells) un Sv.Sīmaņa baznīcas liturģiskais koris „Avots" (diriģente Anda Zikmane).

Jāpiebilst, ka pirms Ziemassvētkiem Valmieras Kultūras centra jauktais koris „Skan" un vadītāja Irēna Zelča saņēma Valsts izglītības satura centra pateicību par veiksmīgu sadarbību un atbalstu koncerta „Dziesmusvētki Ziemassvētkos" sagatavošanā, kas norisinājās 5.decembrī Arēnā Rīga.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV